Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt

- 

PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

G@ben
addikt
válasz

blackmoto

üzenetére
						Szerintem engedtem neki anno, hogy bekapcsolja, de nem tűnt fel, hogy sms-t küldene. Most viszont átmentem más szolgáltatóhoz, sim csere volt, aztán a friss egyenlegen gyorsan látszott, hogy nem stimmel. De tegnap letiltottam, majd kiderül, hogy sikerült-e.
Köszi a választ!
 - 

lócitrom
őstag
válasz

blackmoto

üzenetére
						hogy érted, hogy hivatalosan nem támogatja? csak mert elméletben ők támogatják egyedül jelenleg. kártyásoknak még valóban nem tették elérhetővé a 4G hívást.
a többi elképzelés meg közlemény puszta fikció meg marketing.
(#13372) vince
arról nem tudok sokat. de most mint átlag halandó szemszögéből néztem. a lényeg, hogy műszakilag eddig náluk adott csak. - 

Jakuu
őstag
válasz

blackmoto

üzenetére
						Vagy terero bibi. A 4g alaphelyzet ami extra merulest okoz, ahol nincs mindig az es a telefon allandoan keresi a megfelelo cellat ill. halozatot. Tudom mert mas tipuson is ez volt a helyzet a xiaominal. Nalam, amikor nincs mobilnetezes, akkor mindig 2g-n tartom a telefont, ami a legenergiatakarekosabb, mind a 3 mod kozul.
 - 

lócitrom
őstag
válasz

blackmoto

üzenetére
						pár napja jeleztem, hogy nálam is érdekes módon valami miatt a rendszer alapjáraton többet evett. ez még csak a kisebbik bajom. az már nagyobb dilemma, hogy hirtelen kb. bő egy hónapja a telefon akksija gondolt egyet és azóta ~3500mA-t tud, amit meg nem tudok hova tenni. folyton mérem eszközzel és azt hittem csak lezabálja valami a telefont meg én használtam többet. de épp az ellenkezője van egy ideje és kb. félórát ha nyomkodtam naponta. előbbi probléma biztosan többeket érint, utóbbi meg szerintem csak engem tisztelt meg...
 - 

lócitrom
őstag
válasz

blackmoto

üzenetére
						addig nem igazán stable, míg OTA-n nincs kint. megjegyzem kivételesen az a helyzet állt elő, hogy hivatalos fórumon sincs beharangozva 4X szekcióban.
(#4293) trebrona
á, máshogy nem találtam meg. reméltem, hogy csak a célszemély fogja megnyitni vagy olyan, aki azért már ismeri a helyi alapfogalmakat. - 

sxxorp
őstag
válasz

blackmoto

üzenetére
						Én pár dolgot ellenőriztem, főleg a Prime-hoz képest (az volt még képben vásárláskor):
1) Grafikai teljesítmény (onscreen tesztek!): 4X > 4 Prime (a 3S és a 4 Prime összehasonlító tesztje után ez borítékolható volt)
2) Fotók átlagos minősége (elég korrekt összehasonlítási eszköz: [link]: 4X > Prime
3) Akku: 4X (80h) < Prime (91h), de az én felhasználói ügyeskedésemmel a 4X is brutálisan jó.
Ez volt a jó döntés. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - További aktív témák...

- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
 - Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
 - HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest