Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester99
tag
válasz
kerobi
üzenetére
wow randa boot screen ez jó
mikor ezer fajtát fel lehet rakni helyette , ami lényeges változás és szerintem rossz irányba hogy lecserélték a kamera app-ot camera2-re a snapdragont sajnos bár ugye ez helyett is azt tesz fel az ember amit szeretne.Mást nagyobb változást eddig nem vettem észre.Patent nagyon a rendszer továbbra is fenn tartom azt a véleményem hogy ez az eddig kiadott legjobban használható oreo rom pár magisk modullal kiegészítve persze.Itt a changelog ha érdekel :
Version Bumped to 9.0.8
Kernel Upstreamed to .99
FM raduo added
Screenshot Sound Bug Fixed
added Camera2
Screen off anim
Ambient Battery
Xiaomi Doze
On the go mode
Új hozzászólás Aktív témák
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

mikor ezer fajtát fel lehet rakni helyette , ami lényeges változás és szerintem rossz irányba hogy lecserélték a kamera app-ot camera2-re a snapdragont sajnos bár ugye ez helyett is azt tesz fel az ember amit szeretne.Mást nagyobb változást eddig nem vettem észre.Patent nagyon a rendszer továbbra is fenn tartom azt a véleményem hogy ez az eddig kiadott legjobban használható oreo rom pár magisk modullal kiegészítve persze.