Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
volandy #17501 üzenetére
Nézd, ennek nem sok értelme van. 30 ezres telefonokat említesz egy lapon 200 ezresekkel. Végigolvastam a kérdéseidet amott, csapongsz össze-vissza S8, i7, U11, aztán redmi széria? Azt is olvastam, hogy sosem volt még okostelefonod. Vedd meg valamelyik flagshipet, több évig elleszel vele.
-
zojjektum
őstag
válasz
volandy #17501 üzenetére
Most 2 kollégám is vett redmi 5A-t a párjának. Csak a szokásos casual telefon használók. Mind a ketten pozitív visszajelzést adtak róla. Igaz ez postával együtt volt nekik 29 db Mátyás. Ennek előtte egy másik haver a lányának egy redmi 4A-t vett kb. 1 éve arra sincs panasz a kiscsaj megvan vele elégedve. iPhone-ról nem tudok nyilatkozni az nem az én világom, de sokan esküsznek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Bittorrent topik
- BestBuy ruhás topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest