Hirdetés
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szárnyacska #14231 üzenetére
Na, megtaláltam: 2 SIM + mSD egyszerre.
SIM adapterMég nem próbáltam bele a 4X-be, mert bent van a cégnél. Majd jövőre... Szerintem simán teszi a dolgát.
-
válasz
Ez a telefon biztosan kibírja a napot. Megkockáztatom, hogy nálad is: a 2-3 napot is kibírja!
Az asszonynál 3 napot, több mint 6 óra SOT-ot tud. Ő pörgeti rendesen: full wi-fi és mobilnet. Igaz nem játszik, csak a közösségi média felhasználója.
Teaway-val azonban nem értek egyet: van megoldás a 2 SIM + mSD-re! Nem túl szexi, s lehet a vizes kezedet sem fogja szeretni (nem tudom mit csinálsz pontosan, amiért vizes kézzel fogdosod). Ha nem átlátszó szilikon tokot teszel rá, akkor még észre sem veszik.
Én már jó ideje így használom az enyémet! Hibátlan. -
Teaway
veterán
válasz
1. Van olyan, hogy 2SIM és1SD kombó. De az nem ez a telefon
2. Ezt nem tudod 1 nap alatt lemeríteni, persze ha 0-24-ben film/zene/net, akkor igen, de átlagos használattal nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest