Hirdetés
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
notika77
senior tag
válasz
emerzee #13211 üzenetére
Nem volt normális fényképező kéznél és így utólag nem is tudom, mit lett volna érdemes fényképezni. Youtube-on van több videó is a szerelésről.
Ezt a két videót (video1, video2) néztem meg a szétszereléshez, de ezekben keret nélkül csak a kijelzőt cserélik, ezért értelemszerűen vannak eltérések, hogy mit kell csinálni. Pl. nem kell lefeszegetni, leolvasztani a kijelzőt a keretről, viszont azokat az alkatrészeket, amik az új keretben nincsenek benne, azokat át kell varázsolni. Alul a hangszóró és USB csatoló modult, oldalt a gombok flexi kábelét, a vibra motort és természetesen a felső alaplapi részt is a szenzorokkal, kamerával stb. Nem nagy dolog, csak mint írtam sok minden ragasztva van és ezek leválasztása óvatosságot igényel. Célszerű nagyrészt műanyag eszközöket használni, hogy ne karcolj bele semmibe. Legyen jó világítás, ne szórd el a csavarokat, amik szerencsére mind ugyanolyanok, így hiába csináltam szépen és okosan, hogy minden csavarnak tudjam a helyét, nem volt rá szükség. A telefon tetején az infraportnál van egy kis furcsa alakú szilikon gumi, amit, ha elejtesz mint én, akkor eltarthat pár percig, mire sikerül helyesen és a helyére betenni. De, ha sikerül, akkor egyértelmű lesz, hogy a helyén van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- SSD kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Ukrajnai háború
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest