Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
Éééés, én is belefutottam ,hogy a 2. lépésnél azt mondja ez az account nincs a telefonhoz rendelve.
A nyitóhsz-ban leírt metódusból kimaradt az a lépés, hogy a beállítások/ További beállítások/ fejlesztői beállítások/ Mi unlock állapota alatt alul a "fiók és eszköz hozzáadása" gombbal is hozzá kell adni! (A fejlesztői beállításokhoz is ha jól rémik valamire sokat kell klikkelni, de már nem tudom mire, de azt is akkor bele kéne írni!)
Sajnos kipróbálni nem tudtam, mert 72 órára zárolta a próbálkozást. Szóval valaki átnézhetné azt a leírás, és PONTOSAN leírhatná mit kell tenni, mert ez így túrót sem ér, és a 72 órás tiltás miatt csak szopatás mint segítség egy hiányos leírás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Infinix Hot 50 Pro 256/8GB Silver 1év garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest