- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsiska15
tag
Hali, nem tudom jár-e még erre valaki, de gondoltam próba szerencse...
Még mindig egy kb. 6 éves Redmi 4X-em van (internetes vásárlás volt, "MAG138"-az látok a doboz hátulján), de nem tudom frissíteni az Android verziót, ami pedig szükséges 1-2 modern alkalmazáshoz.
Olvasgattam/olvasgatom az Összefoglalót, de néhány link nem működik vagy régebbi dolgokra mutat + sosem csináltam még hasonlót, nem igazán értek ehhez, szóval jó lenne egy kis útmutató, hogy mit és hogyan kellene csinálni. Vagy csak megerősíteni, hogy az Összefoglalóban lévő leírás még mindig használható-e- aztán valahogy megpróbálom megoldani azzal akkor. Bár nem tudom miért kell ilyen bonyolultnak lennie...
Persze, ha úgy lenne pénzem, ahogy nincs, akkor nyilván inkább vennék egy új telót, de az sajnos nem járható út.
Szóval ha bárki ki tudna segíteni tippekkel, esetleg linkekkel, leírással/videóval vagy csak útba tudna igazítani, azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SkyShowtime
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest