Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HP notebook topic
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsiska15
tag
válasz
gyulaszu #31366 üzenetére
Minden ugyanez nálam is, szóval annyira nem lehetett "folyamatosan frissítve" a tied sem?
Mármint, ha jól értem akkor azon a ponton álltak meg a frissítések.Nekem nem is lenne problémám vele egyébként (persze kicsit belassult már szegény...), mert ahogy írtam csak minimálisan használok telót, az extra appokat is csak a legritkább esetben frissítem.
A Telekom alkalmazás viszont kellene, annak a legújabb verzióját pedig már nem engedi letölteni erre, a Google Play "Ez az alkalmazás már nem kompatibilis az eszközöddel" hibaüzenetet ír. -
kocsiska15
tag
Köszönöm a gyors választ!
Banki appot nem használok telón, max. az ilyen vásárlás-megerősítő cuccok jönnek oda ugye.
Igazából az egész telefonhasználatom minimális - ami miatt az egész előjött, az a Telekom alkalmazás volt, ami nem hajlandó már frissülni ezen az Android verzión, az pedig azért hasznos.
Szóval a linkelt oldalon gondolom a legutóbbi verziót érdemes letölteni, ill. akkor ha követem az installation guide-ot, akkor elvileg rendben lesz és frissül az Android? Bár elég bonyolultnak tűnik a dolog, több problémás résszel... van visszalépési/visszaállítási lehetőség ha valami balul sülne el? -
kocsiska15
tag
Hali, nem tudom jár-e még erre valaki, de gondoltam próba szerencse...
Még mindig egy kb. 6 éves Redmi 4X-em van (internetes vásárlás volt, "MAG138"-az látok a doboz hátulján), de nem tudom frissíteni az Android verziót, ami pedig szükséges 1-2 modern alkalmazáshoz.
Olvasgattam/olvasgatom az Összefoglalót, de néhány link nem működik vagy régebbi dolgokra mutat + sosem csináltam még hasonlót, nem igazán értek ehhez, szóval jó lenne egy kis útmutató, hogy mit és hogyan kellene csinálni. Vagy csak megerősíteni, hogy az Összefoglalóban lévő leírás még mindig használható-e- aztán valahogy megpróbálom megoldani azzal akkor. Bár nem tudom miért kell ilyen bonyolultnak lennie...
Persze, ha úgy lenne pénzem, ahogy nincs, akkor nyilván inkább vennék egy új telót, de az sajnos nem járható út.
Szóval ha bárki ki tudna segíteni tippekkel, esetleg linkekkel, leírással/videóval vagy csak útba tudna igazítani, azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- eBay
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- HP notebook topic
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest