Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Bambuszpro
tag
Sziasztok. Egy ideje nem nézegettem a topicot így nem tudom ,hogy volt -e már hasonló problémája valakinek.
Rendszeresen van az ,hogy feloldáskor egy pár mp után nem érzékeli az érintéseket. Pl ha feloldom gombbal és utána még hagyja a feloldani a zárat belépnék egy alkalmazásba és onnantól nem érzékel. Ha viszont úgy oldom fel ,hogy gomb utána homegomb majd feloldás akkor minden rendben. De ha úgy hogy pl felvillan és úgy ujjlenyomat akkor már megint ezt csinálja.
Elég idegesítő ezzel szórakozni így ha lenne valami ötlet rá ,hogy alapból ilyen vagy én állítottam el valamit ami ezt csinálja akkor kérlek szóljatok.
MIUIHU 9 8.3.15 de 2-vel korábbi verzió is ezt csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Mozilla Firefox
- iPad topik
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- SSD kibeszélő
- Steam Deck
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 3 I 8-16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest