Hirdetés
- RAM topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bach66
tag
Egyszerűen nem tudom, mi van a telómmal. 3 PC-vel is próbáltam, (ebből kettő 64 bites win10, egy 32bites win7), telepítettem mindegyikre a MIPCSuite-tet, a MiFlash-t sőt külön is az adb drivereket (adb-setup-1.4.3.exe).
Egyik gép sem látja a telefont.A telefonon bootloader nyitott, USB-hibakeresés, Telepítés USB-ről, USB hibakeresés (Biztonsági beállítások) bekapcsolva.
USB konfiguráció kiválasztásánál melyiket kell kiválasztani? (Eszköz töltése/MTP/PTP/RNDIS/Hangforrás/MIDI)
MTP-t ill. PTP-t próbáltam, hiába.A telefon és a PC sem érzékeli, hogy összekötöttem őket. Sem normál (bekapcsolt) módban, sem bootloader módban. (Ill. amikor rádugom a telót, akkor ad ki egy "pittyegést", de semmi nem jelenik meg, hogy mit akarok csinálni USB módban.)
Már kezdem azt hinni, hogy a telefonban van a hiba.
Mit lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest