Hirdetés
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Milyen videókártyát?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Steam Deck
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Lordus #10714 üzenetére
Nem jó szó,hogy " megfelelően működik,mert a stabillal együtt mindegyik megfelelően működik. Ami miatt meg ajánlanám egyiket vagy másikat,az nem biztos,hogy Neked is bejön😁 Szerintem bármelyiket választod,jó válaszrás lesz. Nekem mindegyikből van egy mentésem aztán 3- 4 naponta váltok. Most már van egy stabil is. Leszinkronizál a micloud- al és már olyan mintha tegnap is ez lett volna rajta.😁😁
#10724 trebrona: Én sem tartom be ezeket a szabályokat. Szerintem elronthatatlan romolással,ha hozzávaló a rom és megbízható helyről jött. Pl.: 4pda,xda.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Synology NAS
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest