- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
wertigo1984 #284 üzenetére
Használd egészséggel
A másik widget alatt mit értesz? -
vadkörte
addikt
Témát a témakezelőből tölthetsz, van free és credit-es is. Ha van MiCredited, akár a fórumából is. Én az előbbit javaslom. Én amikor témázgattam, pálcikabetűst is használtam és az is tudott emberi - értsd nem pálcika - nyelven.
Navigálásra és az OSMAnd+-t használom - már SGA óta - és teljesen meg vagyok vele elégedve. 2 hetente frissül az adatbázisa, az ingyenes korlátozásaival - max 10 térkép - is együtt lehet élni. De ha találsz a Redmi-n is működő verziójú ittnemmondjukkianevét, használhatod azt is.
Időjárásproginak én a Weather BZ-t használom, tökéletesen együttműködik a MIUI-val. Van MIUI-s kinézete is és transzparens is mellette elég rendesen testreszabható, több időjárás és helységszolgáltatót is kezel.
A link Ivánbetűitől ne ijedj meg, vagyula honosította. -
vadkörte
addikt
válasz
wertigo1984 #253 üzenetére
-
vadkörte
addikt
válasz
szupermacs #94 üzenetére
Kapható itthon is. Már említették hol.
Ha a Redmi háza nem bejövős, ott az Mi3. -
vadkörte
addikt
válasz
monti0222w #89 üzenetére
Amit most használok, az tréfával együtt volt 72k. (szerencsére nem egyben fizettem ki) Sok. Nagyon sok, ha most vennék, nem adnék érte ennyit. Mindenesetre nem bántam meg. November óta "hű társam", azóta talán ha 2x fagyott le a launcher. (nem a telefon, csak a launcher, de azóta megoldódott)
Ja és echte kínai. -
vadkörte
addikt
válasz
jozso1989 #86 üzenetére
Elhiszem, hogy roppant gyors és reszponzív. Soha nem is vontam kétségbe. Örömmel adnék esélyt a HTC-nek is, viszont a mostani 5"-os HD után valami kissebb és rosszabb felbontásúra nem szívesen váltanék.
Namegy 100+k egy telefonért nem vagyok hajlandó fizetni...(#84) Wajk:
Kicsit sarkosabb ikonokkal, valami hasonló: -
vadkörte
addikt
-
vadkörte
addikt
Ha nem tetszik az alap felület ikonjainak nem gyenge hasonlósága az iOS-hez, mégcsak témát sem kell cserélni, elég egy ikonpakkot rátenni...
(#57) szupermacs:
Roppant egyszerű. Nem TE vagy a célközönség. Attól, hogy neked nem jön be, mások még elégedetten fogják használni a Xiaomi-kat is és a MIUI-t is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest