Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Autóhifi
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fa előlapot kapott az ASUS legfrissebb, ProArt sorozatú miditornya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- "Lopakodó", E-ATX-es miditoronyot dobott piacra a Phanteks
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
Még nincs fent az edzett üveg , egyenlőre a hülye azért nem vagyok bolt clearplex folia van fent , talán egy kicsit bizonytalanabb 10-ből 8-9-szer old fel az optikai ujjlenyomat érzékelő, egy kicsit lassabb lett a feloldás, de semmi esetre sem mondanám vészesnek (persze egy nátlapihoz képest lassabb alapból is ) illetve nem kitapogatható a helye , de ezzel együtt lehet élni . Nálam a notifybuddy (kijelző értesítő led miatt , amúgyis dupla koppintással kel ébreszteni a telefont, szenzort ) a fenti programot használom értesítő led helyett , eddig bevált .
Amit megtettem, hogy biztosabb legyen az érintést, leolvasás a hüvelykujjam kétszer a mutató ujjam háromszor vettem fel mintának . Aztán bogy ez mennyit befolyásol azt a jó ég tudja ( de a samsung topikokban ezt adják tanácsként a samu kissé suta ujjlenyomatolvasó tuningolására ).Bali27
Azt a karcot , okozhatta a zsebben lévő parányi homok, porszem is ,amit kézzel észre sem venni, már mint a por vagy homokszemet .Dayerdroid
Azt a karcot bármilyen kvarcot is tartalmazó parányi porszem okozhatta , az ellen a gg5 nem véd , ha képes lenne ellenállni a karcoknak minden téren , akkor a viszonylagos rugalmasságot ,ütésállóságot buknánk vele . A kijelző védelmet nem a karcok miatt használom, hanem egy esetleges leejtés esetén legyen plussz védelem a kijelzőn (egy néhai telefonomon , ezt a kérdést lazábban vettem, mondván tudok rá vigyázni , pechemre kétszer ejtettem el, amit a touch panel és a zsebem bánt meg , azóta alap az edzett üvegfólia számomra ) .Egy szó mint száz, mindenkinek magának kell eldönteni , hogy szükséges e védeni az edge kijelzőt a vagy sem .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-
mizoli
addikt
Pl. itt. De ha rákeresel, igen sok infót fogsz találni. Gyak. az összes Xiaomi telefonon ugyanúgy kell csinálni, legfeljebb nem minden MIUI verzióban van benne minden, ami a listákban szerepel, vagy éppen újabb bloatware-ek is vannak.
Ha átköltözés stressz volt, akkor a debloat is az lesz
De az igazi megoldás a TWRP, root, és egy root filekezelő. Valóban mindent le tudsz törölni. Custom ROMok meg majd csak jönnek.[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Szemét gyomláláshoz a xiaomi_adb_fastboot_tools_2.3.1 is használható , gui-val rendelkezik , kevésbé fájdalmas a gyomlálás vele , mint cmd alól . A telefonon az adb és talán az oem unlock engedélyezve legyen . Letöltés [eme szt. helyről] .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
Hozzád képest nyeretlen kezdő vagyok , az app vault-ot elfelejtetted tiltani . Egész jól miuitlanítottad a romot, még a végén stock droid lesz a xiaomi fw-ből. De hát ilyen, vagy ez az élet
-
this is life
Ármester
Miui eu 11.0.7 custom launcherrel nálam nincs gond . Néha hajlamos a launchert újratölteni , de más anomáliát eddig nem tapasztaltam .
Próbáld ki poco launcherrel hátha az megoldja a hibát , de lehet a lassulás oka a túl alapos törölgetés is , könnyen megeshet hogy olyan szolgáltatásra vára telefon ami fagyasztva vagy törölve van .Bali27
A telepített twrp annyiban kényelmesebb , hogy nincs szükség frissítésnél számítógépre ( mobilnetet használva is szoktam frissíteni gép nélkül ) ez a lehetőség egyenlőre ki van csukvaAmikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
Üzenetküldő alkalmazások nélkül , szerintem lazán hozható extrém SOT . Igaz nem nekem , mert a háttérben fut a Messenger lite ,Viber, WhatsApp,hangouts,Skype lite ezen felül amazfit ,unofficial amazfit bip assistant,onedrive,2 mail +1 exchange fiók gmail alkalmazáson keresztül szinkronizálva,roidmi ,notifybuddy ,miwifi alkalmazás, alkalmazások .
Nagyjából így néz ki az akkor és a most állapot . Jó két hete , lényegesen kevesebb alkalmazással , a mostani pedig teljesen belakva .[ Szerkesztve ]
-
surgyi
senior tag
Majd megnézem ez a Moto mit fogyaszt èjjel,nekem nincs repülő módba téve soha, a telenor net állandóan megy! De szerintem kevesebbet harap. Ennek kicsivel szerényebb 5000mah akkuja van. 10-es droid fut rajta egyébként...
szmyky pontosan ezek miatt tetszett meg nekem is a készülék,teljesen prémium feelinget ad,töredék áron,legalábbis a külső.[ Szerkesztve ]
-
szmyky
aktív tag
Úgy fordulhat elő hogy én használtam közben a telefont, azért van kijelzőidőm ennyi.
Ha nem használtam volna a telefont, akkor nekem is annyi százalék fogyna, mint neked nyugalmi állapotban.slászló65 - Kérlek olvasd el mégegyszer, amit írtam nem azt mondtam, hogy a 730-nak azonos teljesítménye, mint a 855-nek.
Hanem arról beszéltem, hogy én a hétköznapi használatban nem éreztem a különbséget a két processzor teljesítménye között. -
szmyky
aktív tag
Én elég közel lakok az adótornyokhoz, a térerő általában 80-100%, lehet ez is közrejátszik abban, hogy gyengébb a fogyasztásom még 2db SIM-mel is.
AOD-ot nem használom, sötét mód, fényerő pedig olyan 60-70%-kon van.De a telefon használva van reggel óta keményen!
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Számomra ami pluszt,az apró kényelmi szolgáltatások ,dupla koppintásra ébresztés, altatás ,pöccintéssel lehúzható notif központ , a névjegyzék egyszerűsége,illetve azon képessége , hogy a többszörözött fiókokat automatikusan összevonja és csak egy jelenik meg , naptár ,hívás lista ,névjegyek alkalmazás letisztultsága , személyre szabhatósága. A beállítások összetettsége és sok színűsége ( ebben nagyon hasonlít a wp8.x,w10m rendszerre ) könnyen eligazodok/tam rajta a platform váltáskor . Mikor még nem volt az osztott képernyő ,pip,dark mod az android rendszer része miui-n már javában használni lehetett. A stock droid lehet hogy egy kicsit gyorsabb, de látványra felületre olyan mint az Alpok után a Hortobágyon bámulni a pusztát (kb a semmit) . Látványra és működésre összeszedettebb mint az aosp android , ez utóbbi oly inger szegény , hogy az szinte fáj az ember szemének .
Trebron09
[Erre názz rá hátha megfelel.][ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
A fültől elemelve kihangositas, lefordítva nemitas funkció se rossz , igaz nálam csak az utóbbi aktív . Ha már emlegetted az sot-t , most 10 óránál járok és az akksiban van 23-24% tartalék . A redmi 3-am sem volt gyenge ilyen téren , de a note 10 lite úgy tűnik mindent visz készenléti és használati időben .
-
this is life
Ármester
Hangerő gombbal léptetés szerintem csak fejszettel lehetséges ( jo eséllyel , madzagossal ) emlékeim szerint .
Trebron09
A termékfotókon többnyire a sima note 10 szerepel, nem mérvadó ilyen téren a webshop-os kép.StarDeLuxe
A Turbado az itteni közösség véleménye szerint ajánlott üzlet, bár nem gyártói , hanem hozzájuk szóló garanciát biztosítanak , a garanciális ügyintézés ,javítás terén korrektül dolgoznak ,intézik a problémás eszközöket.
Az eea (európai ) és a globál közti különbséget a miui appok egy tekintélyes részének google megoldásra cserélése jelenti ( eea rommal ezzel szállítja a xiaomi a telefonokat ). Kijelző védőfóliának az uv ragasztós edzettüveg javasolt,ajánlott a MM által felrakatható clearplex kerülendő , nem az örökkévalóságnak készül, nála 2-3 nap után fel kunkorodott .Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
Mivel bootloadert kell nyitni (a nyitás folyamata mindent töröl a telefonról lényegében factory reset is egyben ). Röviden , nem összehozható. A bl nyitásig nem is érdemes belakni túlságosan a telefont.
StarDeLuxe
Fentebb keress rá a rexdigital uv ragasztós edzettüveg fóliára ,vagy klikk a [linkre] normálisan illeszkedik és egy könnyen nem tolja fel a tok , a gyári toknak alapból nincs útba mert 0.5-1 mm-rel keskenyebb mint a kijelző teljes mérete .
A hülye nem vagyok bolt clearplex fóliája nagy csalódás volt számomra 2 napot bírt ki felgöndörödés nélkül . Zsebben , táskában van esély ezt reprodukálni . Hydrogel fóliából ilyet rendeltem [Xiaomi Mi Note 10 Mi Note 10 Pro Ringke Dual Easy Wing 2x Kijelzővédő Fólia] még nem rakattam fel, mert a rexdigital üvege tartja magát annak ellenére ,hogy a felrakás utáni takarításkor két apró helyen sikerült levegőt juttatni a lekerekített részen az üveg alá. A ringke két darab fóliát tartalmaz alapból az anyag lényegében ugyanaz mint a clearplex , csak fél áron illetve a telefon széleinél vissza kell hajtani,ragasztani a hátlapra ,hogy a tok ne nyomja fel . Ezt még nem teszteltem a fenti okok miatt. Az uv ragasztóstól ne félj , nyom nélkül levehető a telefonról az üveg , ragasztóval együtt. Maga a ragasztó és annak az állaga nem különbözik az üvegekre alapból használt ragasztókétól . Ezt sajnos már teszteltem . Szerintem a kiskereskedelmi forgalomban kapható relatív olcsóbb uv ragasztós üvegek , a samsung hasonló megoldásához képest lényegesen lágyabb kevésbé ragaszkodó típusú ragacsot tartalmaznak használnak .[ Szerkesztve ]
-
-
this is life
Ármester
Ha miui van a telefonodon akkor emlékeim szerint sehogy , pontosabban csak xiaomi eszközzel tudod feloldani . A stock droid google smart lock/unlockot nem támogatja a miui rendszer . Esetleg talán taskerrel rá lehet venni , de nekem a pebblevel se jött össze anno .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Galaxy Z Fold 4 12gb ram 256gb rom
- AKTIVÁLATLAN! Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Mobiltelefon!
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Fekete Független/1Év Apple GAr./p3923
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titan - Bontatlan - Szolgáltatófüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest