- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
csemeteim #4760 üzenetére
A dolog ingoványos.
Mert attól függ mi a cél:
-Ha eladásra szánod, ki kell lépni a google fiókból, és a Mi fiókból is a gyári beállítások visszaállítása előtt. Különben olyan ez, mintha lopott lenne. Azaz csak azzal a Google, és Mi fiókkal oldható fel, ami eredetileg is rajta volt. Különbe tégla lehet az eszköz.
-Ha jól értem, te nem ezt akarod. Csak újra akarsz mindnet húzni.
Ekkor fontos, hogy minden olyan anyagról legyen mentésed, amit szeretnél viszont látni. Mert nehéz újra elmenni a Karib terngerre nászútra, ha a gyerek már 3 éves.
Énamandaakarom írniamondó vagyok, hogy nincs olyan, hogy eggyel több biztonsági mentés.
Inkább legyen meg, és legyen meg feleslegesen, mint hogy akkor derüljön ki, hogy a Google fotókban ugyan fent vannak a képek az elmúlt 4 évről, de minden 1920x1080 méretbe lett konvertálva a korlátlan tárhely végett. Mert ez cumi...
-Ha jól emlékszem, a kábellel történő ROM felrakása során volt olyan opció, hogy töröljön minden adatot a data partícióról, vagy se. De ez olyan rég (4+ éve) volt, inkább olvass utána (pl a téma összefoglalóban), minthogy kiderüljön, hogy nincs minden opció, és ment mindened a levesbe.Összefoglaló
"Mi flash:
Ha bármit eltolunk azonnal fastboot módba lép a telefon. Semmi pánik, Miflash indít a fentebb linkelt fastboot romot fel lehet flash-elni vele .
3.opció választható.
Clean all => ez telepíti a kiválasztott ROM.ot és mindent töröl, gyári állapotú lesz a telefon, szűz rendszerrel, de a bootloader Nyitva marad!
Save userdata => ez csak feltelepíti a kiválasztott ROM.ot de a telefon nem kerül gyári állapot vissza állításra, minden beállítás és telepített app megmarad.
Clean all and lock => a nevében is benne van szintén töröl mindent, telepíti a kiválasztott ROM.ot és a végén lezárja a bootloader-t így olyan állapotú lesz a telefon mint amikor megvetted,de kizárólag azt a romot lehet feltenni ami a készüléken gyárilag volt pl.: eea rom-os telefonra global nem flashelhető fel mert bootloop-ot okoz.
Jobb felül rányomsz a Flash gombra és vársz amíg végez ha kész magától el fog indulni a teló, a kábelt és a progit ne piszkáld addig amíg a telón meg nem jelenik a MiUI11/12-es logó, ez kb 5-8 perc várj türelmesen."[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
csemeteim
tag
Sziasztok
Érdeklődnék hogy ha gyári visszaállítást csinálok
mit kell tennem hogy a telefonon tárolt Google fotók ne tünjenek el. Lehet hogy nem is tűnik el?
Google ill Xiaomi fiókból ki kell lépnem vagy sem.
Köszönöm -
vegyszer
addikt
válasz
chopin42 #4756 üzenetére
2011 óta nem mentek teló számokat a simre.
Volt azóta kb 8 sim kártya cserém, 3 szolgáltató váltásom, 4 flotta váltásom.
A ZTE Bladdel kezdve csak a google fiókban tárolom az ilyesmit. Talán pont az ilyen esetek ellen is.
De annó volt egy külön app, amit telepítve le lehetett szedni a sim kontaktokat, akár a felhőbe is a google-hoz fel lehetet őket tenni. Szerintem ilyen ma is létezik.
(asszem volt QR kódos export lehetőség is, egyesével, csoportosan, de olyan rég volt, hogy nem tudom mi a neve)
Ha a sim kártyád inaktív, attól még a rajta lévő adatok nem vesznek el.
Csak telefonálni nem tudsz róla, de az 112 (és a 911, és könnyen lehet, hogy a többi nemzet segély hívó egyedi száma is, ami ugyanoda csöng ki) működik. (akár sm nélkül is)"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
chopin42
őstag
Üdv! Elég amatőr kérdés következik: hogy a fenébe tudom megnézni, hogy milyen névkegyek vannak a sim kártyán, ezeket lementeni a telefonra/akárhová? Ez az első telefon, ahol sehogy nem tudtam megoldani. Sem a beállítások, se telefon, semmi... agyrém.
Este 8 körül a Vodafone megszerzi a Telekomos flottát, így simet kell cserélnemSzakmai kérdések csak a fórumban...
-
MÚMIKA
csendes tag
Szia!
Nekem ugyanezen probléma volt a készülékkel, neten sokan írták, hogy először bedöglik a kamera (nekem is), amit ugye reballinggaal tudnak helyrehozni. Namármost enélkül ugye megdöglik az alaplap is, nálam sajnos ugyanez történt. Szerintem, amit tudsz, ments le, és válts új telefonra, ne érjen meglepetés. 4 év után nálam feladta a harcot. -
-
Thomas16
tag
[ Szerkesztve ]
-
1. Boot to fastboot mode (power+hangerő le)
2. Csatlakoztasd a telefont usb kábellel a számítógépedhez, (lehetőleg intel processzoros gép legyen ).
3. Cmd alól tallózod be az adb könyvtárat vagy intézőben az adott könyvtárban shift jobb egérgomb és a felugró ablakban kattints a powershell/parancssor megnyitása itt menüpontra.
4.Add ki a fastboot devices parancsotAmikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Riga74
csendes tag
Próbálkoztam MIFlash-el, ismeretlen hibával leállt, az ADB és scriptes kütyüket nem tudom, nem értem, hogy működik. Tud valaki segíteni vagy linket küldeni a flashelésben?
Szervizben kérdeztem mi kerülne 50 ezerbe. Azt mondták, hogy a gyártól kell kérjenek bootloader nyitó kódot ami több hónap, meg speciális ROM-ot és sokat kellene vele tökölni , ezért kerül ennyibe... Rákerestem a hibára és beadott olyan youtube videókat amelyiken a procit újraforrasztják (reballing) és az megoldja a bootloopot. Ez megint csak felejtős. -
Riga74
csendes tag
Sziasztok! A telómat újra kellett indítanom, mivel nem tudtam fotózni a kamera app leállása miatt. Azóta bootloop van MI feliratnál megáll csak fasboot módba lehet belépni.
A XIII. ker Xiaomi szervizben azt mondták összeomlott a szoftver és nem tudják újra flashelni, mert a bl. zárva van, és a javítás 50KHUFlenne. Előzmény egyébként, hogy ebben a szervizben cserélték a kijelzőjét idén év elején. Azóta nem volt gond vele.Szerintetek lehet kezdeni vele valamit vagy tégla lett?
-
-
Tinuszka
tag
válasz
this is life #4739 üzenetére
ez nagyon szép felajánlás, köszönöm, de tényleg nem várom el, hogy csak úgy
Már a biztos forrás és egyszerű logisztika is nagyszerű lenne!
-
-
Tinuszka
tag
bocsi, már nem tudom szerkeszteni, 128/6 persze
-
Tinuszka
tag
Sziasztok, töltőre dugás után megdöglött, szerviz szerint az alaplap ment meg. Valahonnan van esély szerintetek alaplapot venni hozzá? Fenntarthatóság miatt (meg egyébként is megfelelt még arra, amire én használom) a javítást preferálnám, mintsem új telefont (amúgy is céges). Global 256/8 verzió volt
[ Szerkesztve ]
-
-
vegyszer
addikt
válasz
this is life #4733 üzenetére
Ha neten vetted, két hétig vissza lehet vinni...
(A telót. Nem a gyereket!)
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Részben, mert lett véve csere telefon a gyerkőcnek.
Tartalék státuszba került a lite, végre lesz játszós telefon, hogy kiéljem a romolási vágyaimat (előtte még pár napig tesztelem, hogy stabil marad e a jelenlegi állapota)..Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
mizoli
addikt
válasz
this is life #4731 üzenetére
Szerencsés fejlemény 🙂
-
Fejlemények az ügyben, dalvik/art, cache törlés és az utolsó 8 telepített alkalmazás törlése után magára talált a telefon, thermal trottling, extrém melegedés megszünt, előidézni csak burn teszttel lehet.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
válasz
vegyszer #4729 üzenetére
Köszi fiúk, (vegyszer,mizoli) erre jutottam én is.
Gyermekem használja a telefont, youtube, brawl star, toca boca,impostor vagy mi a szösszenet..stb, tegnap rémülten, szipogva hívott fel, hogy gond van.
Első körben wipe cache, ha nem hozza a elvárt eredményt, akkor biztonsági mentés a képekről, személyes dolgokról és hr/factory reset.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
vegyszer
addikt
válasz
this is life #4727 üzenetére
Én is appproblémára gondolnék a háttérben.
Mondjuk én meg két éve tervezgetetm a hátlap cserét lassan. de eddig megvagyok a töröttel is...
(mint másod készülék alig van használva, csak a gyerekek yt, netflix, meg minden más is)[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
válasz
this is life #4727 üzenetére
Lehet, hogy még valami(k), akár folyamatosan fut(nak) a háttérben, és máris van terhelés, amitől melegszik.
Lehet nyomozni, javítgatni, bár sokkal egyszerűbb egy factory reset. 🙂 -
Sziasztok.
Kisebb gondom akadt a telefonnal, már kisebb terheléstől is (pl youtube app) jelentősen melegedni kezd a kamera környékén, ahol a SOC található, alaphelyzetbe állítás még nem volt, mert műnem én használom a telefont. Amire kíváncsi lennék, az az, hogy mik a kilátások?
Jó eséllyel kuka, vagy talán még menthető.
Nem volt kímélve a note az elmúlt 1-1.5 évben, terhelés közbeni töltés, üzemszerűnek tekinthető.
Elvileg vasárnap kapom kézhez, hogy kezdjek vele valamit.Át nézzek az azonnali mobilos kérdések topikba is?
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
vegyszer
addikt
válasz
wexford881 #4722 üzenetére
Próba gyanánt nézz meg egyet.
Mindkét sim kártyát ki, és próbálj egy 112-őt, vagy a 911-et hívni.
Aztán kend a gyerekre, hogy bocsi, téves...Hátha oda ad vonalat. Mert akkor mégsem HW hiba.
-
wexford881
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4723 üzenetére
Köszi, bár nem tudom, hogy érdemes-e még költeni rá.
-
-
wexford881
csendes tag
Sziasztok.
Egy komoly probléma van a telefonnal.
Nem működik sem a hívás sem a hívásfogadás, mindig eldobja a jelet. Pedig azt mutatja hogy van, csak akkor tűnik el mikor hívás van. Volt factory reset, SIM kártya csere nem oldotta meg. Tud valaki segíteni? Előre is köszönöm. -
mizoli
addikt
Android 14 - EvoX rom a kedvenc telefonunkra.
Ha még van itt valaki 🙂 -
Ne sajnáld, , aki ebben az ipaágban dolgozik ezt vállalja, munkánk nélkül nem lehetne azt mondani, hogy "dik mán fater dróton jön a petrus".
De ugyan ez elmondható mások észrevehetetlen munkájáról is.
Teljesség igénye nélkül: egészségügy, tőmegközlekedés,kommunikáció, élelmiszer ipar...etcAmikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
mizoli
addikt
válasz
this is life #4717 üzenetére
Sajnálom, az nem jó 🙁
-
-
mizoli
addikt
válasz
this is life #4714 üzenetére
BUÉK mindenkinek 🥂🍻🥃🍸 vagy 🍼 szabad a választás 😁
-
-
-
-
mizoli
addikt
Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek 🎄
-
válasz
this is life #4710 üzenetére
Nálam még a Poco Launcherrel sem ment a gesztusvezérlés.
Sőt, aPocoXiaomi megszüntette a kompatibilitást a droid 12-re frissített telefonokkal.
(Legalábbis mikor legutóbb próbáltam, mindig lefagyott a Poco Launcher.)Xiaomi 13T
-
-
csemeteim
tag
Sziasztok
Eredeti romon tudom használni a HyperOS System launchert? -
Custom romot használóknál (pl xiaomi.eu) elő jöhet gondként a google pay fizetés megszűnése, mivel nyitott bl-ről és aláíratlan sw/os-ről van szó, és a szigorítás miatt az eszköz nem megy át hitelesítésen.
A xiaomi.eu csapata nem készít rá javítást, mert már nem támogatott eszközről van szó. Elvileg magisk-el lehet több, de inkább kevesebb sikerrel bűvészkedni vagy stock rom vissza zártt bl-el.
Aki az utóbbit lépi meg, vigyázzon, hogy telefonjának megfelelő lokalizációjú rom kerüljön fel eea, global és úgy zárja a bl-t.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
vegyszer
addikt
Szerintem, ha hang alapú adatbevitelt használsz, akkor a hangod rögzítik, azt kiküldik egy amerikai
(, és egy kínai szerverre is)elemezni.
Ha megvan a megfejtés, hogy vajon mit mondtál, jön az, aminek jönnie kell: betölt az app, kiválasztja a célt, és elkezd keresni egy útvonalat. Lassú net, beszélgetés, másik sim kártyán valo adatcsere lehet szűkítő tényező, vagy akár akadály is.És az autód fejegységének reakció idejéröl, a magas házak közötti hideg gps pozícionálás nyűgeiről szó sem esett.
-
Bali27
addikt
Sziasztok!
A hardvernek /processzornak van köze a gps progik sebességéhez? Most futár vagyok és sokszor amikor bemondom az új célt akkor hosszú másodperceket gondolkodik (inicializál) mielőtt beszélhetnék.
Google, waze, Tomtom térképet használó programok egyaránt. -
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Volt már valakinek itt tapasztalata Xiaomi Mi Note 10 6/128GB-tal?
A két teló hogy viszonyul egymáshoz kb? -
vegyszer
addikt
Nekem egy véletlen folytán most (két hónap után) került elő a gyerekek karmai közül a teló.
Valamelyik kicsi eldugta jó mélyre egy szekrénybe a többi elől, aztán ő is elfelejtette. Csak néztem, hogy véletlenül valamikor aktív-e, de augusztus elején volt az utoljára ezelőtt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Erős a mezőny 100 és 150 ezer forint között a középkategóriában, talán pont ez hívta életre a Mi Note 10-széria egyszerűbb kamerarendszerrel bíró, még kedvezőbb árú változatát. Újabb életképes versenyzőt köszöntünk a hazai piacon.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest