Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi79
aktív tag
Valaki tudja hogyan lehet teste szabni a gyorsbeállítások csempéit? Egyszerűen nem találom a megoldást. Agyvérzés kerülget
-
vasi79
aktív tag
válasz this is life #183 üzenetére
Edzett üvegen keresztül milyen az ujjlenyomat azonosítás? A gyártó tokkal mennyire "működik együtt"?
-
vasi79
aktív tag
válasz Dayerdroid #189 üzenetére
Az üzemidő viszonyítási kérdése. Lenovo P2-ről váltottam, 3,5 év után. Szerinted? Elég kompromisszumos volt számomra a váltás bármelyik készülékre. Néztem még 1 Oppo A72-t, de végül ezt vettem meg szolgáltatónál részletre, biztosítással.
this is life: köszi! Megnézném azt az appot.
-
vasi79
aktív tag
Ezt a fos telefont .... Egy 9 órás éjszakai idle-ben,, repülő üzemmódban 4%-ot merült.
-
vasi79
aktív tag
Örülök, hogy jót szórakoztok a nyomoromon
Ezzel szemben a korábbi telefonom ugyanilyen körülmények között 0-1%ot fogyasztott. 3,5 évesen még mindig megy a 9-10 órás SOT bt fülesen keresztül zenéket hallgatva és böngészve. Nem is értem miért cseréltem le..
Ennek legalább fényévekkel jobb a kamerája. Amit amúgy is ritkán használok, mert van külön erre az esetre rendszeresített DSLR-em. Persze az nem fér el a zsebemben.
Beveszek egy xanaxot inkább és megtanulok együtt élni ezzel a kompromisszummal
-
vasi79
aktív tag
Köszi a szemét gyomlálásához hol találok infót?
Bali: még nincs LOS ehhez. Különben is örültem, hogy sikerült átköltöznöm és mindent beállítani. Ennyi stressz elég volt. A lezárt, de kikapcsolt AOD mellett továbbra sem jelennek meg az animált értesítések. Elvileg meg kellene. Láttam is, hogy működik, kb 3x az elmúlt egy hétben.
-
vasi79
aktív tag
válasz this is life #259 üzenetére
Neked is 🙏 köszi!
-
vasi79
aktív tag
válasz this is life #259 üzenetére
-
vasi79
aktív tag
válasz this is life #267 üzenetére
Ilyen az, amikor az embernek van egy kis ideje olvasni köszönöm elismerő szavaidat! A képek után azt is tiltottam ;
[ Szerkesztve ]
-
vasi79
aktív tag
Ezeket nem használom. Nem futnak feleslegesen a háttérben, nem fogyasztanak energiát. Java platform kell hozzá. Az oldalon linkelnek mindent, viszont bl nyitás és root nem kell. Simán bekapcsolt telefonnal rá dugod és teszi a dolgát.
Az AOD folyamatosan megy, a helyettesítő meg csak akkor kapcsolja be a kijelzőt mikor értesítés érkezik. A beépített animáció csak egyszer jelez a lezárt képernyőn. A notibuddy meg addig jelei amíg nem nézed meg. Illetve ez állítható időben.
-
vasi79
aktív tag
Így kipucolva könnyebben összejött a 8,5 SOT és van még 25%akku
link -
vasi79
aktív tag
válasz djrozsomak #288 üzenetére
Fentebb írtuk mi a teendő és mivel. ;) Sok sikert hozzá. Én nem fűznék nagy reményeket az újabb miuihoz. Az is tele lesz bloat-tal. Persze ez nem megalapozott vélemény, csak vélemény.
-
vasi79
aktív tag
A tesztben említett random 1-2sec rendszermegállást más is tapasztalja?
-
vasi79
aktív tag
A 11.0.8.0 frissítést vissza vonták. Szombaton még elérhető volt, de wifi híján nem töltöttem le, tegnap már nem volt elérhető.
-
vasi79
aktív tag
Frissítés után szerkeszthető lett a gyorsbeállítás menüje
-
vasi79
aktív tag
válasz Dayerdroid #460 üzenetére
Az alkalmazásváltóban a alkalmazás ikonjára hosszan nyomva jön a lehetőség
link[ Szerkesztve ]
-
vasi79
aktív tag
válasz Dayerdroid #462 üzenetére
Taníts Mester! Én ilyenről még nem is hallottam
-
-
vasi79
aktív tag
válasz Dayerdroid #466 üzenetére
Megnézem LOS-on van-e. Köszi
-
vasi79
aktív tag
A Motonak sd6xx processzora van, ami energiatakarékos, nincs benne 6gb ram sem, és talán ha jól emlékszem egy leheletnyivel kisebb a kijelzője. Volt még egy telefon (oppo a 72) amivel szemeztem vásárlás előtt, de végül úgy döntöttem a 4gb ramot elengedem, mert gyakorlatilag a régebbi telefonom is 4/64 kiépítésű volt. Ennél meg kapóra jött, a szolgáltatói lehetőség is.
-
vasi79
aktív tag
És this is life: Engem nem nagyon tud lenyűgözni. Előző telefonomon a gyári rom is tartalmazott hasonló extrákat. Aztán frissítettem lineage-re, abban is voltak. Jó, animáció meg csillivilli környezet nem, bár nekem erre nincs igényem. Amivel viszont régen találkoztam, az a hívás fogadása úgy, hogy a fülhöz emelem a telefont, vagy hívás indítása a telefonkönyvből szintén ugyanígy.
Viszont megtáltosodott az üzemidő. 1,5 napra két éjszakával 8 óra féket járok és van még 20%. Bejáratódott az akku?!
surgyi: azért ez máshogy mutat mint 3-5% habár már lehet nálam sem lesz ennyi, ahogy a fentebb említett üzemidő is javulni látszik nekem.
[ Szerkesztve ]
-
vasi79
aktív tag
válasz this is life #526 üzenetére
Amit hiányolok, vagy legalábbis nem találtam lehetőséget, hogy pl Spotify hallgatása közben lezárt képernyő mellett a hangerő gombok hosszabb nyomásával tudtam előre-haza ugrani a számok között. Na meg korábban már kérdezték ezt az app kitűzést vagy rögzítést.
-
vasi79
aktív tag
válasz this is life #532 üzenetére
Korábbi telefonon ment bt fülessel is, sőt még füles nélkül is működött a vezérlés a lezárt képernyőn.
-
vasi79
aktív tag
válasz this is life #566 üzenetére
Amatőr kérdés: eu romot fel lehet így tenni global helyett, hogy ne kelljen újra lakni a rendszert?
-
vasi79
aktív tag
Poco és Nova launcherrel is laggol az animáció az alkalmazások megnyitásánál, vásárlásánál. Egyéb ötlet mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI Mobil
- Path of Exile (ARPG)
- IP69-védett Realme érkezik hamarosan
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Asustor NAS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux Mint
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest