Új hozzászólás Aktív témák

• Blue meth

senior tag

Hát nem tudom hova tenni ezt a telót na... Este lefekvés előtt 100%-ra felpumpáltam, éjféltől reggel 7-ig 8%-ot merült. Mi a tosztól van ez? AOD ki van kapcsolva egész éjjel.

Mondjuk eleinte napközben sem brillírozott, kb másfél órás SOT után állt 65%-on úgy, hogy negyed fényerőn megy a kijelző kb, és állandó wifi + bt kapcsolattal és dark mode bekapcsolva reggel óta. Nap végére kicsit összeszedte magát, most kereken 3 órás SOT-nál vagyok 46%-on. Viszont azért egy 5260 mAh-s akksitól még mindig többet várok mint jó esetben 6 óra SOT-ot. Ami persze így is jó dolog, de kb a 4000-4500-ös akksik leprodukálják. Szóval ez egyértelműen mínusz, ha azt nézzük hogy ez a telefon egyik referencia értéke.

Ujjlenyomat olvasó is egyre rosszabb, eleinte egész gyors volt, aztan szepen lassan egyre szarabb lett, nagyon lassú vagy éppen fel sem old.. arc azonosításnál néha hiába ébresztem fel a kijelzőt, nem olvas semmit. Harmadik negyedik probalkozasra fogja fel h mit akarok. Aztan van olyan h hiaba van bekapcsolva az AOD, neha elfelejt megjelenni egy-egy lezaras utan. Amugy pont az ilyen apro de sok bugtol feltem valtani androidra. Nemtom mennyire miui sajatosssag ez, vagy a tobbinel is vannak ilyen bugok, de kezd idegesito lenni.

Aztán ma kétszer is lefagyott a facebook, de csak a facebook, volt h rámentem vkinek a profiljára és nem töltött be se a profilkép se a borítókép, hiába frissítettem. Szóval ezek az apróságok kezdik elvenni a kedvem :F A lassan öt éves 6s-em nem csinált ilyeneket.

Viszont ma végre kipróbáltam az esti fotózást, hát éjjeli mód nélkül is brutál képeket csinál, ez előtt mondjuk le a kalappal.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák