- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Apple notebookok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen egeret válasszak?
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue meth
senior tag
Rendben köszi, igazából egyik sem olyan fontos, elvagyok nélkülük. Inkább én "'irányítok", mintsem az értesítések engem. Akinek vmi fontos, az max felhív.
-
laci laci
addikt
Új aod APK.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Blue meth
senior tag
válasz #72755712 #1594 üzenetére
Oksa, figyelni fogom. egyelőre azokat szedtem le amiket napi szinten / elég sűrűn használok.
Viszont eszembe jutott még pár kérdés:
-gyári AOD-on csak Messenger, Gmail, meg nem fogadott hívást tud kijelezni? Többi appnál is be vannak állítva az értesítések, de egyik sem jelenik meg (pl. Viber, Insta vagy tinder). Ezeket lehet vhogy konfigurálni, vagy felejtsem el?
-gyári zene lejátszóban beállítottam hogy előadóként írja ki a zenéket. Viszont ha belemegyek egy előadóba, akkor ömlesztve van az összes szám, albumonként szeretném ha kiírná, de nem látok ilyen opciót. Pl iOS gyári lejátszójában így jeleníti meg, és az tök jó.
-ha már zene lejátszó, mi a legjobb nem gyári, ami tudnátok ajánlani és fent van a Play Store-ban? -
-
Blue meth
senior tag
Na nem akarom elszólni magam, de gyári visszaállítás óta hibátlanul működik minden Azt a pár apróságot kezdem megszokni, a többi bug meg eltűnt. Remélem most már így is marad Akksi idő is kezd beállni, tegnap már GPS, wifi kapcsolattal, közepes fényerős, AOD-dal 6,5 órás Sot-ot sikerült produkálni, ez már azért mindjárt jobban fest.
[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
válasz kaszibat #1590 üzenetére
Nagyon szívesen.
Ez van - a Xiaomi rendszeresen variál, és természetesen dokumentálatlanul.
Ez (is) az olcsóság ára.#hemaka
Igen, köszi - ezt is jó megemlíteni, hogy nagyon sokára áll fel a rendszer. Nem úgy loopol a Mi felirattal, mint az elmaradt format data esetén, hanem már a fehér CC9-es felirat pörög idegtépően sokáig az első bootnál.[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
válasz kaszibat #1586 üzenetére
Mert a ROM rendszer váltás után kell még egy format data:
Ezért a nyitás/TWRP telepítése után a helyes, atombiztos metódus (igazából a bold a lényeg):
-Format Data (Yes),
-Reboot to Recovery,
-Recovery alól xiaomi.eu ROM telepítése,
-Reboot to Recovery,
-Format Data (Yes),
-Reboot to System.[ Szerkesztve ]
-
kaszibat
tag
Egy negatív tapasztalatot osztanék meg veletek: BL kinyitása után TWRP-t tettem a telóra majd tiszta telepítéssel (data format) rátettem az EU dev romot. Miután ez felment, nem akart bebootolni. Másfél óra boot képernyő után meguntam és feltettem a gyári romot, de az sem akart bebootolni. Maradt a flash, amivel visszaraktam a gyári EEA romot. Csalódott vagyok, mert eddig minden xiaomi telón az eu romot használtam. Nem tudom, mivel lehetne ezt a hibát kiküszöbölni. Van esetleg valakinek tapasztalata/ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
naja
aktív tag
válasz hjtz4t3wrseg #1582 üzenetére
Köszi, de az nagy lenne. Épp emiatt váltottam méretben lefelé egy prémium kompaktra (LX100), ami minőségben nekem eléri az azelőtti tükörreflexest (D5100) a zoom kivételével. De még ennek is kell egy külön táska, az meg már nem okés. Az a fényképező meg minek legyen, amit inkább nem viszek magammal. A gombok és tárcsák tekergetésével én már kijátszottam magam, köszönöm szépen. Menjen fotózni vagy pecázni az aki ráér. Nekem rövid az élet az ilyenekhez. Inkább túrázok, jövök-megyek, élek és mellesleg megörökítem ezen események néhány pillanatát.
-
novinyul
veterán
válasz vadászcsiga #1578 üzenetére
Jönni fog nyugi Az A3 10-s frissítése inkább zavar(igazi balf.szok)
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
-
hemaka
nagyúr
válasz vadászcsiga #1578 üzenetére
Ez is meg fogja, mert CC9pro-ra megy a béta teszt.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
naja
aktív tag
Köszi a gyors véleményeket, akkor egyelőre nem vetem el. Lehet, h igazatok van, és hozzá lehet szokni. Most egy S7e-m van, ennél meg épp az élénk színeket kellett megszoknom, de azóta meg már ez tetszik. Amikor előveszem az amúgy szuper képeket készítő prém kompakt fényképezőt, akkor az tűnik úgy hogy döglött képek csinál. Sehogy se jó Ha felül vagyok szédülök, ha alul, akkor nem kapok levegőt, ha oldalt, akkor meg nem látom a tévét.
-
vadászcsiga
félisten
Kurva jó. Előző mi max 3-mam is megkapta a 10-et
-
hemaka
nagyúr
Tegnap feltettem az android 10-es bétát, ott azonnal lementi még a 108 megapixeles képet is. Szóval lesz majd frissítés és megjavul. Nekem a színekkel nincsen bajom, ki kell kapcsolni a HDR-t meg AI-it meg ilyen szarokat és nem barmolja szét a képeket, akit ennyire zavar ez a dolog..
-
naja
aktív tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy az elmúlt hónapokban jött-e olyan frissítés, amitől a fotózás jobb lett? A kezdeti pár hónapos tesztvideókat nézve borzasztóak a színek néha. Ha jól látom a WB is nagyokat szokott tévedni, és a sötét árnyalatok a túlvilágosítás miatt beszürkülnek, megdöglenek. Ezek a "szokásai" megvannak még? Illetve, hogy várni kell a fotókra másodperceket, az javult-e?
Ezek számomra pont úgy tönkreteszik a fotózás élményét, mint egy szálka az ujjban. El lehet lenni vele, de mégis folyamatosan marhára idegesít. És akkor semmilyen szuper stabilizálás, képélesség vagy hiper felbontás nem kárpótol.
Továbbra se tudom, hogy mi Note 10 vagy P30 Pro legyen a köv. teló. -
Már már siralmas az üzemidő látványosan csökkent. Semmi új app. Mindig ez van ahogyan öregszik a rendszer. K30 Pro-val valaki szemezik? Hátha lesz global.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
novinyul
veterán
válasz Blue meth #1556 üzenetére
Ezek a "hibák" egyáltalán nem jelentkeznek (nálam) Dupla kopp simán megy, AOD fényviszonyok szerint világít, éjszaka meg lekapcsol(ha alszol tök felesleges) usb csatlakozás a gépre meg ahogy a többiek írták, a telefon feldobja a lehetőségeket. Az OTG is sokat használom és az is hibátlanul működik.
Te kb. bevonzod a sok hibát
[link]Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
-
Blue meth
senior tag
Na srácok, köcsög számítógép megint kibarbált velem!
Anyám laptopján egyből felugrott, jó mondom akkor frissítsük az usb drivert... vmi régi szart raktam fel de most működik -
veterán
-
Blue meth
senior tag
De, még anyámé telójáé, meg az ő laptopjáé. Megnézem azokkal, hátha... utolsó reménysugár.
-
Blue meth
senior tag
válasz giroud199 #1558 üzenetére
Ja, elég fura, néha meg túl sötét, fényes szobában is, alig látni... mondjuk ez a legkevesebb. De ez most jobban aggaszt, hogy nem tudom összekapcsolni a PC-vel. Így semmit nem tudok rárakni amit akartam (film, zene, sorozat). A gyári visszaállítás sem segített, ugyanúgy nem jelenik meg semmi a lehúzható menüben. Eszközkezelőben nincs sárga felkiáltó jel, elvileg tökéletesen működik az összes usb-m.
@hemaka: akkor azért, csak furán lövi be néha. Viszont éjféltől reggel 6-ig ki is van iktatva.
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
válasz giroud199 #1554 üzenetére
Hát én sem értem, pedig első napokban nagyon lelkes voltam, annyira tetszett. De szépen lassan előjöttek ezek a bugok. Most is, be van állítva dupla koppos ébresztésre a teló, AOD megy, és tizedszerre se kapcsolt be a kijelző, hiába kopogtattam meg pl az AOD fényerejét sem értem mi alapján szabályozza, van amikor erősebben világít, van amikor tök gyengén, pedig nem automata fényerejű a kijelző sem. Lehet ennyi számít a Global meg az EU Rom? Csak nem... mert nekem ugye Global van, nem EU. Ez is fura amúgy, anyám Telekomos Mi 9 SE-jén EU-s van, ez meg Konzolvilágtól van, ezen meg Global van.
Azért szarnak semmiképp nem mondanám, inkább bosszantó kis apróságok. Egyébként tudom, az iOS sem a régi már egy ideje, ott is voltak faszságok, és pont ezek miatt akartam egy kis változatosságot, de egyelőre nincs velem a készülék annyira viszont sztem kitartok mellette, mert összességében baromira tetszik, és még mindig jók a specifikációi, csak megszokom ezeket az apróságokat idővel
@vadászcsiga: na ebben mondjuk van vmi. Sajnos pont ez a típus vagyok amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
giroud199
senior tag
válasz Blue meth #1553 üzenetére
Nem értem ezt a rengeteg problémát egyszerre.. első csatlakozásnal mindenképp fel kellett volna dobnia az ablakot a készüléknek, ahol lehet választani sajnálom, hogy ennyire nem jön össze neked semmi ezzel a készülékkel, pedig iphone után nálam minden fluid, stabil, ami nem az meg Applen is csinált érdekes dolgokat.... Face, messenger és társai
>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
Blue meth
senior tag
válasz vadászcsiga #1552 üzenetére
mindegy köszi azért csinálok restore-t, remélem helyreáll az akksi probléma is.
-
Blue meth
senior tag
válasz vadászcsiga #1550 üzenetére
Viszont akkor a pendrive-ok sem működnének, meg semmi ami usb-s, de minden tökéletesen működik.
-
Blue meth
senior tag
válasz vadászcsiga #1548 üzenetére
igaz az iPhone, de a 6S-emet simán felismeri külső meghajtóként. Meg az iTunes is.
-
Blue meth
senior tag
válasz vadászcsiga #1546 üzenetére
Igen gyári kábel. Hát nem segített egyik sem. Fogalmam sincs mi lehet. Gyári visszaállítást akartam, és emiatt kellett volna, hogy elmentsem a képeket. De lehet jobban járok feltöltöm őket google drive-ba. Gondolom ott nincs minőségveszteség ugye?
-
Blue meth
senior tag
válasz vadászcsiga #1544 üzenetére
Ez is megvolt már, az összes opcióra rámentem, és egyiknél sem csinált semmit. Lehet újraindítom a gépet + a telót is, hátha...
-
Blue meth
senior tag
Hiába van beállítva, semmi nem történik. Agyfaszt kapok már h nem tudom átmásolni a képeimet.
Eladni nem fogom, max elállok a vásárlástól.
@hemaka: na ez az ami nekem nem jön fel, pedig az USB hibakeresést is bekapcsoltam (de kikapcsolva sem működik, sehogy nem működik)
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
Lehet hülye kérdés, de semmi kedvem angol fórumokat bújni: hogy kell összekapcsolni a telefont a pc-vel? Simán kábelen keresztül csak tölti, nem történik semmi. Leszedtem ezt a Mi Suite-ot, de ott meg azt írja No Device Detected. Mi a trükkje a dolognak?
-
hemaka
nagyúr
válasz GoldhandRent #1535 üzenetére
Megnézem majd tok nélkül, bár nem valami vaskos, konkrétan vékonyabb, mint a gyári szilikon.
-
GoldhandRent
őstag
lehet h vastag a tokod.
amugy meg a simple egy szar. ugy el van baszva, hogy az valami nevetseges.az is lehet egyebkent, hogy valami le van tiltva, ami leteleme az nfc-nek. en mobilnetrol nem tudtam a simple-n keresztul fizteni (persze ez annak a szarnak is a hibaja volt, na mindegy), aztan jo sokaig tartott rajonnom h valszeg valami engedellyel kapcsolatos dolog van a hatterben.
eloszor probald tok nelkul, aztan ha ugy sem jo, akkor az engedelyek
-
-
hemaka
nagyúr
válasz vadászcsiga #1532 üzenetére
és akkor még ott van a 2D arcazonosításra használt kamera, amiről fogalmad sincs mikor van bekapcsolva.
-
hemaka
nagyúr
válasz vadászcsiga #1530 üzenetére
Nyugodj meg, nekem iphone-on is volt ilyen elég sokszor. Meg, hogy messengeren írtam valamit vagy képet küldtem valamiről, másnap már jött szembe a hirdetés...
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Tegnap reggel két olyan dolgokról is beszélgettem otthon amiket el szeretnék kezdeni amíg tart ez a hülyeség, de előtte soha még csak rá sem kerestem sem googlben, sem máshol. Erre délután a Facebook, meg az insta is feldobta az azokról szóló hirdetést. Asszony iPhone-ján semmi, pedig az is ott volt az note 10 mellett
-
Blue meth
senior tag
válasz novinyul #1526 üzenetére
Na ez érdekelne, hol lehet másikat beszerezni?
A felesleges gyári appok nagy részét le sem tudom törölni, ahhoz vmi mókolás kell, amikkel én nem nagyon akarok foglalkozni. Nekem tényleg az a lényeg, hogy bekapcsoljam és használhassam, ne kelljen semmit letölteni/romolni stb stb[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
válasz Blue meth #1525 üzenetére
Azért nem tragikus a helyzet, ráadásul billentyűzet is van dögivel(nekem a gbord tökéletesen megfelel, csak be kell állítani) Na meg az ios sem annyira tökéletes mint anno volt. De pl most a Samsung S9 szoftver frissítését is elfarkalta
-
Blue meth
senior tag
válasz #72755712 #1524 üzenetére
Hat ez fasza... Na pont az ilyen bugok miatt feltem visszaterni androidra. Meg a MIUI-tol is pont emiatt tartottam... Egyelore bejott minden ami miatt lehet visszamegyek ios-re. Sosem voltam az a mokolos fajta, ezt se akarom, csak bekapcsolni es hasznaln. De ugy latszik a xiaominal ez nem jatszik. Ezt is vagy felora volt leirnom, akkora rakas szar ez a billentyuzet,kb minden harmadik betut felrenyom
-
törölt tag
válasz Blue meth #1522 üzenetére
Jó esetben ha csinálsz egy factory resetet, megoldja. Utána csak lépésekben tedd fel a programjaidat, akkor ki tudod szűrni, hogy melyik eszi az akkut. Olyant, mint pl. a cellmapper, rögtön zárd be. Ha gyenge mobilnet lefedettségben vagy, de van wlan, kapcsold ki a mobilnetet. A felesleges gyári programok eltávolítása is segíthet valamit, miután az előzőeket végrehajtod, de az esetek többségében erre már nincs is szükség.
-
Blue meth
senior tag
válasz giroud199 #1513 üzenetére
Wow! hát akkor az enyémmel van vmi, de sztem rendszerszinten, nem az akksival van a baj. Este 97%-ig töltöttem, kb 92-93-nál raktam le éjszakára, most 1,5 óra sot után és egy kis kamera használat meg közepes fényerőn, 4g és wifi felváltott használata mellett most vagyok 62%-on.
Mindenesetre brutál amit írsz, ez nagyon kemény teljesítmény
[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
válasz vadászcsiga #1520 üzenetére
Sikerült elfarkalniuk rendesen Igazi zsenik
-
vadászcsiga
félisten
-
hemaka
nagyúr
Droidon sosem használtam még mobil fizetést, letöltöttem a simple cuccot, regisztráltam a kártyát, aktív a mobilos fizetés, nfc be van kapcsolva, de semmi nem történik.
-
andreas49
senior tag
válasz hjtz4t3wrseg #1516 üzenetére
Ez EU-s ROM, nekem is ez van, sajnos a 9 várhatóan még egy darabig nem lesz 10, mint a 20.3.12.
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
Ez milyen verzió ?
MIUI-verzió : MIUI Global 11.0.16/Stabil
11.0.16.0(PFDEUXM)
Android : 9 PKQ1.190302.001 -
tlala
addikt
válasz vadászcsiga #1510 üzenetére
Nekem megy a Galéria > kiválasztom a képet > Küldés/Messenger funkció hibátlanul.
ROM: xiaomi.eu, 20.3.12
Messenger: 255.0.0.14.126 (legfrissebb)[ Szerkesztve ]
-
giroud199
senior tag
válasz Blue meth #1509 üzenetére
Nálam az akksi parádés pedig volt már pár akkumulátor bajnok készülékem....
Napi 9ora sot vígan megvan, wifin és 4g n használva, GPS és Bluetooth is aktív, amazfit és az autóban használt spotyfi miatt
10-11ora is volt már sok YouTube és hbo go videóval
(jelenleg hajnali 5 óra óta használva 35%on áll majd 7óra sot al)[ Szerkesztve ]
>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
Norbi.
őstag
válasz vadászcsiga #1510 üzenetére
Kivalasztom a kepet, ranyomok a messengerre es visszadob a kepre. Napok ota.
-
vadászcsiga
félisten
Fotó appbol Fb messenger megosztás működik nálatok? Nekem megnyitja a messengert se senkit nem lehet kiválasztani.
-
Blue meth
senior tag
Hát nem tudom hova tenni ezt a telót na... Este lefekvés előtt 100%-ra felpumpáltam, éjféltől reggel 7-ig 8%-ot merült. Mi a tosztól van ez? AOD ki van kapcsolva egész éjjel.
Mondjuk eleinte napközben sem brillírozott, kb másfél órás SOT után állt 65%-on úgy, hogy negyed fényerőn megy a kijelző kb, és állandó wifi + bt kapcsolattal és dark mode bekapcsolva reggel óta. Nap végére kicsit összeszedte magát, most kereken 3 órás SOT-nál vagyok 46%-on. Viszont azért egy 5260 mAh-s akksitól még mindig többet várok mint jó esetben 6 óra SOT-ot. Ami persze így is jó dolog, de kb a 4000-4500-ös akksik leprodukálják. Szóval ez egyértelműen mínusz, ha azt nézzük hogy ez a telefon egyik referencia értéke.
Ujjlenyomat olvasó is egyre rosszabb, eleinte egész gyors volt, aztan szepen lassan egyre szarabb lett, nagyon lassú vagy éppen fel sem old.. arc azonosításnál néha hiába ébresztem fel a kijelzőt, nem olvas semmit. Harmadik negyedik probalkozasra fogja fel h mit akarok. Aztan van olyan h hiaba van bekapcsolva az AOD, neha elfelejt megjelenni egy-egy lezaras utan. Amugy pont az ilyen apro de sok bugtol feltem valtani androidra. Nemtom mennyire miui sajatosssag ez, vagy a tobbinel is vannak ilyen bugok, de kezd idegesito lenni.
Aztán ma kétszer is lefagyott a facebook, de csak a facebook, volt h rámentem vkinek a profiljára és nem töltött be se a profilkép se a borítókép, hiába frissítettem. Szóval ezek az apróságok kezdik elvenni a kedvem A lassan öt éves 6s-em nem csinált ilyeneket.
Viszont ma végre kipróbáltam az esti fotózást, hát éjjeli mód nélkül is brutál képeket csinál, ez előtt mondjuk le a kalappal.
[ Szerkesztve ]
-
Ombre88
csendes tag
-
novinyul
veterán
válasz GoldhandRent #1506 üzenetére
PowerAmp-t ajánlom, bár fizetős de az egyik legjobb.
-
GoldhandRent
őstag
válasz GoldhandRent #1505 üzenetére
ok srácok, bocs a fölös körökért... úgy néz ki, hogy a zenelejátszó maga a szar..
az audiofile nem lehet, mert ugyan az a zene két különböző eszközön "máshogy" szól (az egyiken nem recseg)
mindkét esetben miui gyári zenelejátszó.jutubról ugyan az a zene hibátlan.
Szerk: power ampról normálisan szól.
köszi[ Szerkesztve ]
-
-
novinyul
veterán
válasz GoldhandRent #1502 üzenetére
Akkor ott az aljzattal van valami.
-
novinyul
veterán
válasz GoldhandRent #1500 üzenetére
Azért nem értem mert a Meizu Dac is Type-C csatira van dugva, onnan megy rá a füles Simán ki kellene mennie a zenének, PowerAmp-t használok az meg automatikusan felismeri a dac-t és átvált arra.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple notebookok
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- További aktív témák...