-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Miért lenne kevésbé jellemző másutt a 800MHz???"
Miért ne? Ez nem logikai kérdés, hanem történelem. Ez a helyzet, így alakult.
"Ahol nagy helyen kevés felhasználó van, mindenütt az alacsony frekvenciás LTE csatornák vannak."
Egyrészt nem mindenütt, másrészt nem mindenütt vannak nagy helyek kevés felhasználóval, harmadrészt, ha vannak is, azok ugyebár kevés felhasználót (lakosságot) tartalmaznak - ellentétben például Magyarországgal, ahol viszonylag kis helyen, viszonylag sok felhasználó mellett is elterjedt a B20-as 4G úgy, hogy nincs mellé 3G. Vannak másutt is erre példák, de nem ez a jellemző, és másutt jellemzően van melléje 3G (kivétel a kivétel), míg Magyarországon a két legnagyobb szolgáltatónál jellemzően nincs mellé 3G.
"Ne hidd, hogy egy német szolgáltató a Fekete-erdőben kilométerenként..."
Khm...Szóval az a helyzet, hogy a világon viszonylag kevés felhasználó számára létkérdés, hogy legyen B20 a telefonjában, mert viszonylag kevés felhasználó számára B20-as a 4G, és azokon a helyeken is általában-jellemzően van 3G, ergo némely szolgáltatók nem feltétlen teszik bele a telefonjaikba a B20-at, mivel viszonylag kicsi a piaci fontossága számukra. Ez a helyzet. Nincs ezen mit ragozni.
A MIUI például eddig magasról tett a magyar piacra, mert kicsi piac, másutt pedig viszonylag kevés felhasználó esik olyan területre, ahol a 4G B20-as, és nincs mellé 3G. Ez történelmi helyzet, tényadat, nem pedig hit és logika kérdése. Ez a téma. -
törölt tag
"Azt nem értem, hogy hogy tud jó 10.000-rel gyengébb AnTuTu-t produkálni, mint az ugyanilyen hardveres paraméterekkel bíró note 3 pro."
Ellenben a grafikai teszteken 1-1 fps-sel magasabb értékeket produkált!!!
Komolyra fordítva, én is futtatgattam rajta Antutut, és 67500 és 73800 között mozgott az eredmény. Tehát valamivel kevesebb, mint a Note 3 Pro-é. aminek számos hardveres és/vagy beállításbeli oka lehet, de nem hiszem, hogy ez említésre méltó különbség.
(#66) futo001 Én nagyon örültem, hogy Clean Masteren kívül semmi szemét nem volt rajta, de azt meg azonnal töröltem is. Azt furcsállom az enyémen (amely a cikk tesztpéldánya volt), hogy a területi beállításokban tele van ázsiai és afrikai országokkal, úgyhogy a magyar szcénához legközelebb eső lehetőségként Spanyolországot találtam. Mondjuk nem tudom, ez a területi beállítás érdekes lesz-e valamihez, mert a nyelvi magyar beállítás rendesen kezeli magyarként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest