- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TV antenna és jelerősítés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrs
csendes tag
válasz
vinczetibor #928 üzenetére
A többiek már leírtak mindent, szerintem maximum a fényerőbe lehet belekötn, én napsütésben kicsit gyengének érzem. Ezen kívül teljesen jó telefon.
-
TpS
őstag
válasz
Maximálisan elégedett vagyok vele. Azért ajánlom, hogy tapogass meg egy ekkor méretű telefont, mert az 5.5-höz képest sokkal nagyobb, és a súlya is jelentősen több.
Az én időmet ne vedd alapul, mert nálam nem megy a wifi, mobilnet, bluetooth egész nap, csak akkor van bekapcsolva és csak addig, amíg kell (egész nap pc mellett ülök, amin van net). Esténként fél órát, órát tolok a real racing 3-mal, napi max. félóra telefon, 5-10 perc wifi, így most 2 nap és 12 órája megy, 67%-on áll.
Napsütésben nem látható elég jól még csutka fényerőn sem, szerintem ez az egyetlen gyenge pont, de ez meg nem zavar, mert ritkán kell. A zsebes kérdést majd más megválaszolja, mert a hátizsákomban hordom, zsebben soha.
Összességében kiváló telefon, nem csúcshardver, de minden reccenés nélkül megy rajta. Próbaként csak kíváncsiságból rátoltam az avatart full hd-ben, gyönyörűen lejátszotta, pillantok alatt lehetett benne lépkedni. Nem találtam semmi negatívumot a fényerő kivételével, de az meg nekem nem különösebb probléma.
Lehet, hogy a fényerő csak nálam, és az öreg szemem miatt nem elég napsütésben!
Ajánlott készülék. -
válasz
A többi kérdésedre is válaszolva: A fényérő kiváló, nagyon erős napsütésben is jól látni mindent, de sötétben is le lehet annyira csökkenteni a fényerőt hogy ne égesse ki az ember szemét.
Nekem minden benne van ebben a telefonban, amire szükségem van.
-Minőségi összeszerelés
-fémház
-ujjnyomatolvasó
-nagy akksi
-6"-6,5" közötti kijelzőméret
-fizikai nav. gombok(ergo több hely a kijelzőn)
-jó kamera(ez relatív, de amire nekem kell arra tökéletes) -
Charx
senior tag
válasz
Én csak ajánlani tudom! Kijelző idő nagyon jó alapból, nekem netezéssel, hétköznapi alap dolgokkal 6-7 óra megvan közepes fényerővel. De a navigáció más, mert a vaze rendesen letudja szívni, egy offline igo sokkal barátibb. Szerintem 5.5"-ról váltani nem akkora kaland, én is a note3-at cseréltem le és könnyen meglehet szokni, számomra pont a nagy kijelző a pozitívum benne. A hajlítgatós videó ellenére masszív, jól összerakott teló. Nekem így 1 feltöltéssel 2 napot is kibírna de nem szokásom teljesen lemeríteni, inkább rátöltök. Negatív dolgot nem is tudok mondani.
-
válasz
Szia! Én egy 3/64-est használok teljes megelégedéssel.
Ma 3 órával ezelőtt szedtem le a töltőről a telefont, ebből 1 óra 10 percet futott bekapcsolt kijelzővel a telefon max fényerőn, a wifi is be volt kapcsolva, így most 90%-on áll.
De tegnap pl egész nap pokemonoztam, ami 5 óra folyamatos nyüstölést jelent, ilyenkor minden létező dolog működik a telefonban(mobilnet, gps, kijelző, minden helyzet és gyorsulásérzékelő,kamera,stb ) egyszóval sokkal többet fogyaszt mint egy navi program, de így is csak 60%-ot merített a telefonomon.
Nehéz egy nap alatt két vállra fektetni közel 5000mah-t ez tuti.
Ami neked gondot jelenthet az max a mérete, de 5,5 után már nem akkora ugrás. Nekem minden zsebemben elfér, pedig vékony kölyök vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Netfone
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged