-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zmej96
csendes tag
Én már pár hete használom, egy LG G2 után váltottam. Nekem a kínai rom van rajta és force close még nem volt(Angol nyelv van rajta a kínai mellett csak). A telefon pont elfér a zsebben, ha pedig leülök akkor már a G2-t is mindig kivettem, szóval nem sok különbség van ilyen téren. Eddig minden alkalmazással megbirkózott különösebb problémák nélkül. Az üzemidőhöz annyit tudok hozzáfűzni, hogy nekem 9 óra kijelzőidő jön össze aminek kb 45%-a játék 45%-a fullHD video(netről) és 10%-a böngészés. Ami nem lett említve, hogy a telefon támogatja a quick charge 3-as szabványt viszont az adapter amit adnak hozzá az nem, úgyhogy ha valaki akarja nyugodtan lecserélheti és máris 2x olyan gyorsan feltölt a teló. És az ujjlenyomat olvasó pozíciója se riasszon el senkit, szerintem nagyon kényelmes helyen van + ha elöl lenne akkor egy kézzel művészet lenne feloldani mert kibillen a kezedből.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest