- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci86
senior tag
Sziasztok!
Nem igazán ismerem a Stock Androidot, sosem volt hozzá szerencsém.
Most viszont úgy néz ki, elég jó áron sikerül hozzájutni egy Mi A3-hoz, és tennék egy próbát.
A felbontás valszeg nem fog zavarni, nekem többet ér, hogy AMOLED, méretre egész jó, van noti LED, kb minden, ami számomra fontos.
Viszont találkoztam már olyan telefonnal, aminél nem volt olyan egyszerű pl lenémítani, mint azt korábban megszoktam.
Lényeges lenne, ha a némítás max 2-3 mozdulattal beállítható legyen.
Szóval a kérdés, power gombot hosszan nyomva van-e némítási gyorsbeállítás, illetve az értesítési függönyt lehúzva ugyanez a kérdés.
Mintha DND-t láttam volna egy videóban, de sosem használtam ezt a funkciót, nekem annyi kell, hogy ne adjon ki hangot, csak rezegjen, amikor pl munkahelyen vagyok...Egyébként a mindennapi használat során elég fürge a készülék? Nem játszom rajta, bőven elég, ha az alap okostelefonos funkciók jól mennek neki.
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest