Új hozzászólás Aktív témák
-
joci86
senior tag
Sehol sem találnom a funkciót, kénytelen vagyok kérdezni.
Tud a készülék olyan képernyőkékpet készíteni, ami egy oldalnál hosszabb?
Pl weboldalon lefelé gördítve egy képen több infó. -
-
joci86
senior tag
Nekem sajnos a nem fogadott hívásokat, SMS-eket sem jelzi, a Vibert szintén nem, ellenben a Gmail pl. használja az értesítési LED-et.
Nagyon tudnék örülni, ha működne rendesen. -
joci86
senior tag
válasz
Šolaire #1664 üzenetére
Igen, minden megkapta az engedélyt, amitől LED-és értesítést szeretnék látni.
Vicces ez a tiszta Android. :)
Oké, hogy gyors, de sok funkciót nem tud, amit korábban megszoktam.
Pl nem rezeg a telefon hívás létrejötte és bontásakor, a névjegyzékem külön appal kellett áthúzni, de triplán mutat mindent, és nem hajlandó kigyomlálni az ismétlődéseket. -
joci86
senior tag
Nektek jelzi az elmulasztott eseményeket az értesítési LED?
SMS-t, Vibert nem mutatta.
Tegnap vettem a telefont, és egyből frissítettem 10-es Androidra.Oké, hogy ebben is van AOD, de én jobb szeretem a noti LED-et, ne menjen állandóan a kijelző :)
-
joci86
senior tag
Van esetleg gyárilag valamilyen átköltöztető app a telefonon?
Samsungról szeretnék majd átvinni minden adatot.
Eddig a legtöbb telefonon találkoztam olyan alkalmazással, ami segített áthúzni az adatokat a régi készülékről (Samsung, Xiaomi, Huawei), de tiszta Androiddal még nem volt dolgom. -
joci86
senior tag
Sziasztok!
Nem igazán ismerem a Stock Androidot, sosem volt hozzá szerencsém.
Most viszont úgy néz ki, elég jó áron sikerül hozzájutni egy Mi A3-hoz, és tennék egy próbát.
A felbontás valszeg nem fog zavarni, nekem többet ér, hogy AMOLED, méretre egész jó, van noti LED, kb minden, ami számomra fontos.
Viszont találkoztam már olyan telefonnal, aminél nem volt olyan egyszerű pl lenémítani, mint azt korábban megszoktam.
Lényeges lenne, ha a némítás max 2-3 mozdulattal beállítható legyen.
Szóval a kérdés, power gombot hosszan nyomva van-e némítási gyorsbeállítás, illetve az értesítési függönyt lehúzva ugyanez a kérdés.
Mintha DND-t láttam volna egy videóban, de sosem használtam ezt a funkciót, nekem annyi kell, hogy ne adjon ki hangot, csak rezegjen, amikor pl munkahelyen vagyok...Egyébként a mindennapi használat során elég fürge a készülék? Nem játszom rajta, bőven elég, ha az alap okostelefonos funkciók jól mennek neki.
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 15 - i7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia I Cam I W10 I Gari
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest