- Tovább javít a Raptor Lake CPU-k stabilitásán az Intel
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Videós, mozgóképes topik
- Projektor topic
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
allnickused
tag
Nem akarok vészmadárkodni, de eszembe jutott és valami 2 éves "támogatás" ugrik be. Mármint 2 évig lesz szoftveres támogatottsága a készüléknek (így emlékszem, hogy olvastam annak idején) és bizony 2018-ban jött ki... Ne legyen igazam és csak az új főverzió miatt késik minden.
Ha ökörséget írtam, úgyis kijavít valaki, aki pontos(abb)an tudja. -
allnickused
tag
válasz
igazmondó78 #2794 üzenetére
Ne is mondd, ráengedtem a frissítést és azt hittem félrement valami ezért nincs duplakopp. #reset...
Micsoda csöves banda ez a google....
-
allnickused
tag
válasz
-Faceless- #2768 üzenetére
Még hála Istennek, hogy semelyik másik típusból nem romlik el sosem egy-egy darab. Kizárólag ebből.
-
allnickused
tag
Sziasztok. Ma jött meg egy 3/32-es készülék és nem találom a szokásos mi email klienst. Valaki tudna segíteni, hogy van-e egyáltalán még ezen a készüléken vagy használjak amit akarok?
Ha nincs szeretnék kérni ötleteket, hogy milyet használjak, ami tudja a jelszavas zip fájlokat kezelni és mentés nélkül röptében kinyitni és a tartalmukat olvashatóvá tenni egy acrobat readernek például. Az outlook az nem tud ilyet (legalábbis régebben nem tudott).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi Android One sorozatának második generációja a szerényebb kivitelben, a Mi A1 hardverével, de modern formatervvel és nagyobb akksival. Előbbi viszont (sajnos) szenzorszigetet is jelent.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest