-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szirtg
csendes tag
válasz
Williamgrant #1957 üzenetére
Lehet, aki akarta, megértette.
De vicces volt.
-
szirtg
csendes tag
válasz
silentkiller #995 üzenetére
Hogy összezavarjalak...
Én is levettem a tokot, nyomkodtam, de nincs hangja, nem mozog. Biztos mert kék.
-
szirtg
csendes tag
válasz
Kékmadár93 #959 üzenetére
-
szirtg
csendes tag
Talán a sötétben fényképezés, az egyetlen funkció, ahol nem jobb a P8 Lite-hoz képest. De használni, alkalmazásokat menedzselni összehasonlíthatatlanul gördülékenyebb.
Nem gondolom, hogy 'vacak' címkét kapna.
Feleségem most is P8 Lite-ot használ, fura már alkalmanként kézbe fogni, használni. A külsö méretei nagyjánól hasonlóak, a kijelzö viszont lényegesen nagyobb. -
szirtg
csendes tag
Egy másik kategóriának tünik.
A kijelzö nagy elörelépés, mind felbontásban, mind minöségben.
Akku is jobb, bár nekem a folyamatos bt, WiFi, adatforgalom, kettö SIM miatt azért naponta töltön van.
De sosem volt lemerülés a három hónap alatt.
A kamera jobb, de nem biztos, hogy sokkal. A videófelvétel jobb, meg van slow motion, az vicces.
És szebb.
A stock droid nekem bejön, meg a notch is.
A kamera sötétben nem kimagasló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi Android One sorozatának második generációja a szerényebb kivitelben, a Mi A1 hardverével, de modern formatervvel és nagyobb akksival. Előbbi viszont (sajnos) szenzorszigetet is jelent.
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest