-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
nesh_019 #1815 üzenetére
Jó kérdés,hogy tetted fel a 9-et,volt-e utána reset.Én például tökre azt hittem,jó lesz minden,1-2 napig nem is volt,aztán kezdődtek a szopások az elmászó hanggal,némasággal,BT és Wifi dobálással,ébresztéssel,szóval csak betoltam egy visszaállítást.
Elégedett persze én se vagyok most se,okosórám van,és BT mellett 200k-val megy a wifi,meg nem megy a teló 3 nap helyett kettőt se,mert konstans merül offon,de ez van,rootot,visszaállást nem akarok,most legalább ébreszt,nincs FC,és az a hang,olyan hangerővel szól,ahogy kell.A BT-t meg lelövöm update/letöltés/fényképszinkronkor.Élhető.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi Android One sorozatának második generációja a szerényebb kivitelben, a Mi A1 hardverével, de modern formatervvel és nagyobb akksival. Előbbi viszont (sajnos) szenzorszigetet is jelent.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bluetooth hangszórók
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest