- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ntomka
nagyúr
válasz
Steve2006 #4484 üzenetére
Látom többfélét is linkeltél. Ezek közül mit próbáltál ki? Nekem fontos, hogy ha már custom romot teszek fel, az támogatva legyen.
Most felraktam a lineage-et, de nem vagyok 100% elégedett. Körülményes rendesen felrakni és csak kisebb gapps csomagokkal működik. Azt legalább elértem, hogy az opengapps mini-vel felmenjen, így a launcher az legalább pixeles. A rom amúgy nem lenne rossz, de látszik, hogy aosp az alap és nincsenek áthúzva az elemek stockosra.
A hivatalos pixel rom nagyon jó volt, amíg nem kezdte el utóbbi időben azt játszani, hogy magától elindította a zsebemben a zenét és/vagy random újraindult. Ugye az uccsó rom meg bugos ahogy van. Jó lenne, ha valaki átvenné, mert az szuper volt.
-
-
zivorad
csendes tag
válasz
Steve2006 #4373 üzenetére
Nálam ha az info menüben a jobb felső sarokban lévő három pontra bökök, azon belül pedig az IMS szolgáltatás állapotára akkor a fenti képeket adja ki. Az első a Digis kártya, látszik hogy az IMS regisztráció regisztrált és minden rendelkezésre áll csak a vowifi nem (hogy miért fogalmam sincs), a második pedig a T-s kártya ahol semmi sem áll rendelkezésre, pedig minden ugyan úgy van beállítva. Nem tudom mire jó az IMS regisztráció, de eddig amit találtam róla, hogy összefüggésben van a Volte hívásokkal. Na meg az UT - felület, ami a Diginél rendelkezésre álla T-nél nem, a gugliba beírom akkor útfelületes oldalakat mutat.
Még, hogy nálam nem működik az egy dolog, de a feleségem és a lányomnak P-smart telefonja van egyiket a T-nél vettük és azon sem működik, a Digi igen, a fiamnak ugyan ilyenje van, azon sem működik a T, csak a Digi. -
TaylorPro
addikt
válasz
Steve2006 #3742 üzenetére
Én is így. Csak én egyből a decemberit Miflash-sel, majd OTA rá a 10-et. Ez után teljes gyaru recoveryből, majd visszaállításkor a beállítások vissza állítását kihagytam mert ez bugot okozott ami a Pixel rom hozadéka volt.
Más: Szerintem nagyon jó lett ez a 10-es verzió. Még nem találtam hibát. Viszont az igaz hogy a Pixel Experience rom szintén nagyszerű. Ott valóban működik Novával is a gesztus vezérlés és a Gcam is. Még el is gondolkodtam hogy visszatérek a Pixel romra. Egyedül ami nincs a HD hang, és 4G+-ban gyengébb. Ritkábban vált 4G+-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Továbbra sem kompromisszummentes a Xiaomi-féle Android One mobil, de számos ponton fejlődött, remek ár/érték aránya pedig elvitathatatlan.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest