Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
Victoryus94 #12887 üzenetére
Szia,
nálam is van BT baj sajnos. 7.1.2-t használtam egészen múlt hétvégéig, és ott is voltak BT bajok a gyári autós kihangosítóval. Kiderítettem, hogy biztosan a telefonnal van a gond. Gondoltam akkor leváltom a 7.1.2-t, és felteszem a feldobott, februári frissítést, és áttérek Oreora. A februári után nyomtam egy hard resetet recoveryből, aztán feltettem egyből az áprilisi (március 1.) frissítést. Ennél már jobb a helyzet, mert a telefonszámokat hívás indításnál, és fogadásnál kiírja. Viszont nem mindig, sőt elég gyakori, hogy nem akar összekapcsolódni az autóval. (7.1.2-n pillanatok alatt kapcsolódott a kocsihoz, szinte be sem indult még a motor...). Most amikor nem kapcsolódik akkor a telón a BT kikapcs, majd bekapcs, és kapcsolódik.
Nálam egyelőre ennyi tapasztalható.
-
válasz
Nekem annyi változás van, hogy látszólag agresszívebb a memóriakezelés.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Nálam semmi ilyesmi gond nincs, pedig nagyrészt én is autóban használom bt-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf 17 FX707 Gamer laptop! I7 13700H / 32GB / RTX 4060 / 240HZ 17Col kijelző!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest