Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
Sziasztok.
Feleségem MiA1-esének bootloader-ét nyitottam múlt héten. Tudom jó sokáig vártam vele de eddig elég volt neki a gyári rendszer, viszont már most nagyon megérett a váltásra.
Feltettem a legfrissebb Lineage OS-t és a hozzá ajánlott Lineage Recoveryt.
Eddig a saját telefonjaimon (bacon, davinci) csak a TWRP-t használtam így elég idegen a Lineage Recoveryje.
Miért van van saját Recovery a LOS-hoz csak ezen keresztül települ? Vagy települ TWRP alól is de csak a sajáton keresztül tud OTA frissíteni?
LOS-on kívül milyen más ROM-ot tudtok ajánlani, ha a stabilitás fontosabb mint a testreszabhatóság?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest