- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logicman86
tag
válasz
Logicman86 #11380 üzenetére
Gazdára is találtak a tokok
-
Roland0224
senior tag
válasz
Logicman86 #4443 üzenetére
Hát én ezt a [fóliát] használom rá. Nagyon szuper csak Newton bezavar a képbe. (Newton ring) ilyen szivárvány foltok jelennek meg . Nem mindig, attól függ, hogy esik rá a fény. Sajnálom kicserélni így most marad egy darabig. Nem akartam kockáztatni a karcolásokkal.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
Logicman86 #4439 üzenetére
Én szerintem nem fogok rá tenni fóliát/üveget. Gyári átlátszó tok és annyi.
-
kano
nagyúr
válasz
Én vettem egy sima átlátszó TPU tokot és egy ilyen üveget. Eddig meg vagyok vele elégedve. Németektől jött.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Igen, ezt
-
petipetya
nagyúr
válasz
Logicman86 #4437 üzenetére
Mindkettővel. A Nillkin power gombhoz tartozó pöcke elég hamar letört. Az MSVII ugyanannyi ideje bírja a strapát, de hosszútávon meg nem tudom róla nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eddig is volt jó csúcskészüléke a Xiaominak, most viszont a szoftvert és a kamerát is összetették, hogy ártól függetlenül a legjobbakkal versenyezzen.
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- ZIDOO médialejátszók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest