Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
lordwolf88 #14 üzenetére
Mondjuk ez speciel tudja szerintem. Háló beállítások alatt van külön kapcsoló rá, dupla 4G mód vagy mi a neve.
-
kbyte1024
veterán
válasz
lordwolf88 #14 üzenetére
Természetesen tisztában vagyok vele. KB 3teloval próbáltam. A mostani telommal simán van térerő. Lehet hogy ez már jobb vételi képességekkel van megaldva mint a kistesó.
-
blacko89
csendes tag
válasz
lordwolf88 #14 üzenetére
Az alapján amit írsz, akkor se kéne hogy netem legyen amikor nem telefonálok. Amúgy a telefonon van olyan funkció hogy kettős 4G. Ebből gondolom hogy mind2 slot tudja a 4g-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- PlayStation 5
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest