Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz walakyb #4236 üzenetére
ACC.
1. Ha nem kell gyorstöltés, lehet vele szabályozni a töltési áramot (a túl gyors töltés se nem egészséges, se nem hatékony (kevesebb kivehető kapacitás marad egy-egy töltéssel, gyorstöltés esetén, ha a maximumra töltődik az akku - legalábbis én eddig 3 telefonnal is ezt tapasztaltam: LG G4, Huawei Mate 9, és a topic tárgya).
2. Ha melegszik a battery, le lehet állítani ideiglenesen a töltést (egyik akkunak sem jó, ha meleg, és pl. Wireless töltés esetén ez külső ok miatt is előfordulhat - maga a töltő is melegszik ugye).
3. Be lehet állítani, hogy max. hány %-ig töltsön (a Li-Ion-nak nem jó, ha sokáig 100%-on marad).
4. Be lehet állítani vele, hogy ha feltöltött, akkor a telefon működéséhez szükséges energiát a töltőről vegye és ne az akkuról (ez azért lehet jó, mert bizonyos telefonok/rom-ok ébren tartják a telefont, amikor töltőre van dugva, még akkor is, ha éppen nem folyik a töltés és ha csak egy adott szintig töltjük, akkor pl. éjszaka lejjebb esik ettől a töltöttség).Az, hogy melyik telefon/kernel mit támogat, erősen szór, a legtöbb telefon kábelen pl. a 3-asat tudja, az 1-eset nagyon kevés. Sajnos a topic tárgyánál (legalábbis az általam jelenleg használt ROM kernelével) nem működik az 1 és a 2-4 is problémás, van, amelyik csak Wireless töltésnél működik, van, amelyik csak kábelesen, pl. a 4-es csak Wireless esetén működik, a 2-3 csak kábelen, mert Wirelessnél a program kikapcsolja ugyan a töltést és valóban le is áll, de valami visszakapcsolja pár másodperc múlva.
Valóban, az egy viszonylag hatékony megoldás, amit írsz, én is egy régi, max. 1A-t tudó töltővel töltök, ha tehetem, de az is 100%-ra tölt és a telefontól függően ott is tartja, ameddig le nem húzod róla.
The only real valuable thing is intuition.
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest