Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbobacsi
senior tag
Nem hosszú a lista, de benne leszünk a frissítésben: [link]
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Turbobacsi
senior tag
(bocs a hülye kérdésért de nem találom a megoldást)
Be lehet azt állítani hogy ha a lehúzott redőnyön rábökök egy kapcsolóra (pl. wifi), egyből felszaladjon a redőny?"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Turbobacsi
senior tag
válasz Steelheart2 #18403 üzenetére
ugyanez itthonról: [link]
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Turbobacsi
senior tag
cserélt már valaki akkut otthon házilag? (pl.: youtube video segítségével...)
-
-
Turbobacsi
senior tag
hát itt van végre... kérdés lesz e galiba
-
Turbobacsi
senior tag
válasz Turbobacsi #18935 üzenetére
-
Turbobacsi
senior tag
Már majdnem egy éve megvettem a csereakkut, [link] , de nem mertem nekiállni a cserének eddig, igaz nem is volt a gyári akku annyira vészesen elhasználódva. Mivel úgy döntöttem hogy marad még a teló nálam (tökéletesen meg vagyok vele elégedve), ma megcsináltam a cserét, úgy néz ki sikeresen.
Részletesen: hőlégfúvóval (alis) körbemelegítettem a hátoldal szélét (többször estem neki mert nem voltam biztos benne meddig kell), alul megkezdve a hozzá adott pengetővel elkezdtem körbevágni a ragasztót, ügyelve hogy a kamera mellett ne menjek mélyre (az ujjlenyomat érzékelő csatlakozó miatt), a fedél lejött, kipattintottam a csatlakozó, félretettem a hátlapot. a felső takarólemez összes csavarját kicsavarva (van egy matricás is!) simán lejött. Az akku csatit lepattintottam. Most jön a neheze: az akku aljánál a 2 ragasztócsík kihúzása. A youtube video módszerével csipesszel pörgettem ki, de az egyik felénél bennszakadt. (mivel régi a csík, vesztett a rugalmasságából). A másik simán kijött, így oldalról egy bankkártyával alá tudtam nyúlni és elvágni a bennszakadt csíkot. Innentől sima ügy, az új akku mellé adott ragasztócsíkokkal rögzítettem az új akkut, visszatettem a felső fém lemezt a csavarokkal, Majd visszapattintva a hátlap érzékelőjét visszanyomkodtam a hátlapot is. Nem használtam a csomagban levő hátlap ragasztócsíkot, mivel nem álltam neki az eredetit lepucolni, nem tartottam jó ötletnek. Simán a régi is frankón megfogta. Az accubattery-val ellenőrizni fogom az új akku kapacitását (töröltem a progi összes adatát hogy nulláról fusson)"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Turbobacsi
senior tag
válasz HUTCHDB #19785 üzenetére
waze-t használok egy skodán (usb kábellal) MIB3-as fedélzeti rendszerrel
nekem is volt gond először, az alkalmazásoknál kell buzerálni valami beállításokat, de már nem emlékszem hogy pontosan mit[ Szerkesztve ]
-
-
Turbobacsi
senior tag
válasz szabo.csabi #19914 üzenetére
én cseréltem akkut, igaz magam, érdemes volt....
-
Turbobacsi
senior tag
helló, erről tudni valamit? [link]
nálam 2020-as az utolsó biztonsági csomag, akkor lesz friss?
hogy lehet telepíteni?"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Turbobacsi
senior tag
na eljött az idő, elköltöztem a MI8-ról, szépvolt, jóvolt (megmarad tartaléknak...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest