- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
válasz
xy.zsolt
üzenetére
De igen, ha nem érdekelne, nem olvasgatnék itt.
Topikgazda: valamit nagyon félreolvasol... A "mindenki jogát" bármihez, soha nem vitattam. Amikor bármit is vitattam, az a Topikgazdai jogkör gyakorlással kapcsolatos, elsődleges, majd jóval később megismételt, mindenki jogához - mint írás/témaszabadsághoz, szemben a Te elvárásaiddal - kapcsolódó jogok védelme volt, amit gondolom, zokon vettél. Feltételezem emiatt is kíséred ennyire figyelemmel a hozzászólásaimat. Ha gondolod, keress rá magadra és linkelgesd azokat is. Lévén, ez szakmai topik, de a szakmaiság eltolódott teljesen abba az irányba, hogy aki nem váltott EU romra, az jóformán kérdezni sem tud, mert gyári rendszert az itt hozzászólók alig használnak, aki pedig spillere a telefonkezelésnek, az váltott. Ha szigorúan veszem, ez nem is MI8 topik, hanem a "tuningolt" MI8 topik. Nem írok/linkelek konkrétumokat, de aki olvassa - én napi rendszerességgel - az itt írtakat, jóformán csak arról szólt - AMI NEM BAJ - majdnem minden hozzászólás, hogy mit hoz vajon a péntek, mit sikerül majd elcseszni és mit javítani. Annak ellenére, hogy a Stabilt használóknak ez semmit nem mondott, így nekem sem, nem hinném, hogy egyetlen hsz-t is kihagytam volna. A reklámokat az összefoglalóban írtak szerint már az elején kikapcsoltam, erről ennyit, tehát amit látok, az legfeljebb a nem fizetős programok által nyomott, kéretlen dolgok. Írtad, hogy másoknak csomó jó ok miatt nem felelt meg a GS, hát pont erre kérdeztem rá többször is, mi ez az ok. Erre nem nagyon kaptam választ. A hozzászólásaim linkelgetése szinte azt a benyomást kelti, hogy trollkodás folyik részemről, pedig nem. Csupán a szakmai topikban a gyár által kiadott rendszerű telefon "tuningjának" oka érdekel(t). Ilyen egyszerű. Például az autóm is átesett egy szoftver optimalizáláson, tudom, hogy miért; mert javult a karakterisztikája, mert minden autó motorját így kellene beállítani az adott használati szokásoknak megfelelően, személyre szabva. Csupán erre irányult a kérdésem korábban.
Steve 1207: igen, ha a "tesztelésed" eredményét valahol valaki elolvasta és az alapján módosított, reszelt, faragott, sok hibát - na ugye, hogy volt! - bejelentett, az jó dolog. Én nem mertem belevágni, mert nem szerettem volna, ha esetleg egy-két hetet várnom kell a javításra és kilövöm magam alól a telefont mondjuk egy külföldi út előtt. Anno ősidőben én is tesztelgettem például az iGo-t, küldtem a radaros helyekről az infót a fejlesztőknek és koordináta alapján a hibákat. Szóval sejtem, miről van szó, csak még mindig nem tudom, a Magisk milyen konkrét előnnyel jár, kinek miért éri meg váltani. Oké, ebben benne van a válasz is: Ha neked minden oké, akkor ne is törd rajta a fejed, használd a gyárit!
Anno volt iGo-nál sörözős találkozó, eszmecsere. Itt is többre mehettünk volna hasonlóval, de már lassan ki is fut sokaknál a topik tárgya. Béke!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest