Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
snowman
üzenetére
Egy hét használat után ZenX OS:
Maga a rendszer pörgős, első beállításoknál talán egy-két alkalmazás bezárás hiba felugorhat, de onnantól kezdve minden rendben. Teljesítményre szerintem folyamatosabb, mint a miui, pedig azon se sűrűn döcög.
Az ANX kamera jobban meríti a telefont, mint a gyári, cserébe mintha jobb képeket lőne picit nappal. Éjszaka ugyanolyan béna, úgyhogy mondhatni 1-1-ben hozza azt, amit MIUI alatt. A másodlagos kamerára váltás bug-os kicsit, elugrál néha, ahogy korábban említettem.
Jelenleg 2 nap használat és 4,5 óra SOT-nál tartok, ami így mondván nem kiemelkedő, viszont nálam elég sokat fut az Insta és kb egy átpörgetéssel lehúz 7-8%-ot is. MIUI alatt ugyanezzel a használattal 2,5-3 óra SOT-ot tudnék elérni 2 nap alatt.
Jelenleg a NoGravity kernellel vagyok, teljesítményben nem érzek se előrelépést, se visszalépést a gyárihoz képest, de az üzemidő is hasonlóan alakul, mint a rom gyári kernelével.
Összességében elégedett vagyok, ha pl csak videónézésre használnám olyan 7 óra SOT kihozható lenne pl ez alapján egy nap használattal (jó fél óra alatt 4-5%-ot esett youtube nézés közben). Mindemellett közel Pixel élményt nyújt, régebben ilyesmi jellegű romokt buheráltam össze magamtól is egy LOS-ból, különböző scriptekkel.Egyedül, ami zavar az az okostok mód, nem lehet kikapcsolni, de ez már régebben is így volt PE és hasonló rendszereken is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Direct One (műholdas és online TV)
- Suzuki topik
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
akkor töltögessem párszor hátha jobb lesz, és várjam a stabil global miui12-t hátha javít rajta, mert alapjáraton azóta merül jobban a teló mióta 11.0.5.0 lett