Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
juve600
üzenetére
A google alkalmazás instant fagyi (törölni nem szabad elvileg), ROM telepítés után azonnal. Több ilyen bloatware fos is hasonló sorson. Facebookot nem használok, se instát vagy hasonló baromságokat (ha akarom megnézem böngészőben).
Chrome telepítve van mint nem blokkolt böngésző, ha valami nem megy az AdGuard által megfigyelt FireFoxban a blokkolások miatt, vagy a munkámból kifolyólag ellenőriznem kell valamit (online marketinges vagyok, webbel, SEO-val és PPC-vel foglalkozom) de szinte sosem használom, nem is fogyaszt többet 1%-nál.
Youtube az már érdekesebb, az folyamatosan fut, és AdGuard blokkolgatja is rendesen, csak a mai napon (kevesebb mint 10 óra alatt) úgy hogy egy pillanatra sem néztem be rá, 109 alkalommal próbált kommunikálni amiből 61 hirdetés akart lenni. Valahogy le kéne korlátozni a háttérben futását (konkrétan tiltani kellene), de nem tudom a módját.Az a baj, hogy mivel rendszer szintű szűrést használok, minden aksi adatot AdGuardhoz kapcsol, csak akkor tudnám meg hogy melyik szívat, ha kikapcsolnám. Bár a legtöbb log a tűzfalban nem kikapcsolható dolgokhoz kapcsolódik: Play services, Android OS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Most èrkezett! Kingston 1TB NV3!
- iPhone 13 Pro emelt kapacitású 3330mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest