Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bghistvan
senior tag
válasz Viktor0610 #3889 üzenetére
Sajnos a Telekom okozott már többször is meglepetéseket platina ügyfélként, inkább bele sem megyek.......ok, igaza van 😉
-
bghistvan
senior tag
Sziasztok!
Párom 6/128 készülékéről eltűnt az ujjlenyomat funkció egy külföldi nyaralás alatt, a menüben sincs meg.....
Van erre valamilyen ésszerű magyarázat, előfordult már ez egyáltalán, illetve létezik rá megoldás vagy garancia???
Miui verzió : 12.5.5.0 RKIEUXM
Android verzió: 11 RKQ1. 201112.002
-
bghistvan
senior tag
Jól gondolom, hogy nincs zaj szűrő a telefon van?
Páromnak adtam oda a telefont, és akrmjkor beszélek vele, kristalytisztán hallom a környezetében lévő zajokat, konkrétan minden hamgforrást.
Ha pl valaki beszél a közelében annyira erősen hallom mintha konferencia hívásban lennénk. -
bghistvan
senior tag
Szia!
Mindent megcsináltam amik le voltak írva a korábbi hozzászólásokban, viszont most meg ilyen anomáliák vannak ismét....(párom használja a telefont) ....hogy szintén nem jelez a messenger miközben írunk, és van, hogy teljesen eltűntek az üzenetek, és ezt az üzenetet dobja fel a telefon :
Mi a jóistentől lehet ez,lehet ezzel bármit is kezdeni???
-
bghistvan
senior tag
Üdv, sziasztok!
Mostanában a messenger nem muzsikál rendesen....ezalatt azt értem, hogy hiába küldenek üzenetet, nem jelez a telefon,csak akkor kapom meg amikor megnyitom az appot....
Van erre bármilyen megoldás amivel ezt a bugot megtudom szüntetni?
Telekomos készülék, Miui Global 12.5.6.5 Stabil (RKIEUXM)Köszönöm!
-
bghistvan
senior tag
A gyári kamera éjszakai móddal nem igazán voltam megbékélve, szerintem elég gyenge (a hosszú expozíciós menü pedig a kamu csilagpontokkal elég kiábrándító), és ezért is kérdeztem nemrég,hogy a GCam valóban jobban funkcionálhat Low Light módban... szóval letöltöttem egy kompatibilis GCam appot és eléggé lenyűgözött:
Gyári kamera app:
[kép]GCam app:
[kép] -
bghistvan
senior tag
Tudnátok abban segíteni,hogy miután egy alkalmazást bezárok(jelenesetben a képen látható youtube vanced), miért ragad benn a lehúzott értesítési sáv alatt?
Hogyan tudnám eltüntetni? -
bghistvan
senior tag
válasz bence00333 #1056 üzenetére
Köszi!
-
bghistvan
senior tag
Üdv!
Korábban dióhéjban volt már róla szó,de nekem még csak most érkezett meg Telekomtól a V.12.5.1.0 RKIEUXM rendszerfrissítés.
Aki esetleg már frissítette, tudna esetleg a jó rossz tulajdonságokról írni? -
bghistvan
senior tag
válasz Alonso69 #1012 üzenetére
Előbbi Redmi Note 5 , utóbbiakban sem látok arra utalást semelyik letöltő file-ra vonatkozóan, hogy a erre a készülékre lenne ajánlva.
Te személy szerint használod valamelyiket?
Én ezt találtam eddig amire azt írják:Mivel még nem töltöttem le, csak gondolkodom rajta, ezért érdekelne személyes felhasználói tapasztalat valóban kompatibilis verziót illetően az 5G-re.
[ Szerkesztve ]
-
bghistvan
senior tag
Üdv!
[Ezt az órát] használja valamelyikőtök a telefonhoz (11 Android verzió)?
Mert a forgalmazókat szerint Android 10-ig kompatibilis, nem szeretnék felesleges köröket futni.
Köszönöm szépen!
-
bghistvan
senior tag
Sziasztok!
Akadt egy olyan problémám,hogy a Telekom applikáció folyton kilép,wifi és mobiladat használatakor is.
Megnyitom az alkalmazást és 3 másodperc múlva automatikusan kilép, gyorsítótár törlés megvolt, egymás után kétszer is újraraktam az app-ot,de ugyanúgy fennáll a jelenség.
Másik készüléken az app hibátlanul fut, tehát kizárnám az alkalmazást hibát......a Playstore-on lefrissítettem minden alkalmazását.Van valami megoldás erre, egyáltalán találkozott már valaki ezzel az anomáliával????
(Nincs kedvem újrarakni a telefont)
Köszönöm!
-
bghistvan
senior tag
Szóval nem lesz befolyással front kamerával készült képek minőségére az, hogy nincs kivágás?
-
bghistvan
senior tag
Valaki esetleg rakta fel ezt a típusú
[lkijelzővédő üveget] ?
Van rajta a front kamerán kivágás?
Nem látszik semmilyen képen sajna.......
Köszi. -
bghistvan
senior tag
Mivel online rendeltem a készüléket, így a hátlapon lévő vonalkódos matricát rajtahagytam, úgy használtam...... most lejárt a 14 nap,leszedtem róla,viszont szépen otthagyta a matt üvegfelületen a nyomát,nem ragacs maradt ott,hanem a nyoma és alkohollal sem tudtam eltávolítani.
Nektek is ott van a nyoma?
Mivel lehetne eltávolítani?(mert bár tokban hordom, de idegesít)
-
bghistvan
senior tag
Kipróbáltam a sötét módot, mellékeltem 2db screenshotot, optimalizáltam pár olyan dolgot, amire kvázi nincs szükségem,úgy gondolom elég jól teljesít így a készülék.
Ahogy látszik is a screenshot alapján,a memóriát ugye törli folyamatosan,nem használom az aod-ot, és 60hz-en pörög.....
Majd az utolsó 5% akku időnél is rakok fel képet 😉
[kép] [kép][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!