Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
válasz bigmasterg #95 üzenetére
Raktam fel anno a fotós topikba MI10T képeket, meg raktam fel képeket Note10 Pro-l is. Holnap meg remélhetőleg az F3-t is be tudom lakni.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
novinyul
veterán
válasz bigmasterg #93 üzenetére
Ezek szerint persze, ismerem ezeket az adatokat, csak a fénykép minősége mást mutat.
-
bigmasterg
addikt
A Mi10T-nek van jobb kamerája. Legalábbis hw-esen tuti.
MI11 lite:
64 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.97", 0.7µm, PDAF
8 MP, f/2.2, 119˚ (ultrawide), 1/4.0", 1.12µm
5 MP, f/2.4, (macro),
video: 4K@30fps, 1080p@30/60/120fps; gyro-EISMi10T:
64 MP, f/1.9, 26mm (wide), 1/1.73", 0.8µm, PDAF
13 MP, f/2.4, 123˚ (ultrawide), 1/3.06", 1.12µm
5 MP, f/2.4, (macro), 1/5.0", 1.12µm,
video: 8K@30fps, 4K@30/60fps, 1080p@30/60/120/240/960fps; gyro-EIS[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
Akkor is a 11lite a befutó, a 780G pedig csak gpu fronton gyengébb egy kicsivel. Kijelző szinten a 11lite megint csak jobb, jó a10T is(használtam mindkét 10T,az egyik legjobb ips panelt kapták) De ha egymás mellé rakom, na akkor látszik a különbség. Kamera fronton már hasonlóak, de a 11lite szebb képeket lő.
-
MadKet
tag
Köszi az infot!
Esetleg ha bedobom még a Xiaomi Mi 10T-t az egyenletbe? Ott ha jól látom a Snapdragon 865 lenyomja azért a 780G-t is, a kérdés hogy az LCD kijelző mennyivel gyengébb, ha lehet ilyet mondani mint az AMOLED ami az Mi 11 Lite -ban van.
#86 balu1977
Igen, ezért hajlok inkább az 5G felé, az csak időtállóbb lenne, vagy még az Mi 10T esetleg. Kamera ha hoz egy elég jó szintet az nekem elég, nem kell a best, csak ne legyen botrányosan rossz -
NB2
aktív tag
Egy 5G-re én is lehet befizetek, lassan 3 éves lesz az RN5-öm. Vertigon kívül én nem találtam magyar boltot ahol kapható.
-
MadKet
tag
Sziasztok,
2 telefon is cserére érett nálunk mostanság és ez az Mi 11 Lite elég szimpatikus, az 5G-s verzio meg ahogy nézem megérheti a plusz felárat hogy kicsit időtállóbb legyen.
Járt esetleg valakinél Redmi Note 10 Pro és ez is? Kíváncsi lennék hogy melyik lehet a jobb választás, mert papíron elég hasonlóak.
Esetleg valami más alternatíva ebben az ársávban ami jobban megéri?
-
El Rey
tag
válasz Freeman961 #1 üzenetére
Mi 9 lite om van, Kijelző alatti ujjlenyomat olvasóval. Tökéletesen működik. Persze ha fürdés után közvetlenül akarom feloldani akkor néha nem sikerül.
Mignem az előző telóimon hátlapi ujjlenyomat olvasó volt de az írtózatosan szarfos volt. 10 ből 9 szer nem old fel. Minimális kosz kerül rá már használhatatlan.
Nem tudom, hogy az oldalsó olvasó mitől lenne más, de gondolom hasonló technológia mint a hátlapi. -
ajapi
tag
válasz PowerBuldog #75 üzenetére
Félreértettél. Én is csak kérdeztem. Telefon vásárlás előtt állok, és most kivételesen alaposan körbejárok mindent vásárlás előtt. Forrásaim MA-n kívül gsamarena, dxmark, és chinahandys.net.
A 11 lightról ezt találtam: "The Mi 11 Lite 5G supports an Always-on display, but it can't be really always-on - it appears for 10s after tapping and that's it. There is no schedule or true always-on option." Ezért lekerült a listámról.
Most a Poco F3-al szemezek, de ott meg az akku gyors merüléséről olvastam. (Viszont csak most kezdték forgalmazni, és ez talán csak sw probléma, amit majd javítanak.) -
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz PowerBuldog #75 üzenetére
Na jó! Lebuktam. Debrecen. 😂
"Aki hülye, haljon meg!" - De mi van, ha én még nem akarok? GamerTag: Seedcop
-
PowerBuldog
veterán
válasz SpeedHUNGARY #72 üzenetére
Nagyon titokzatos vagy, csak épp megnézi valaki a profilod és azonnal tudni melyik vidéki városban laksz.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
novinyul
veterán
-
balu1977
senior tag
válasz SpeedHUNGARY #66 üzenetére
Pont azért.
-
novinyul
veterán
válasz SpeedHUNGARY #69 üzenetére
Pesten Lurdy a hivatalos bolt(Árkádban nincs). Szeged és Debrecen az Árkádban van.
-
novinyul
veterán
válasz SpeedHUNGARY #66 üzenetére
Árkád Budapest? Debrecen vagy Szegedi bolt?
-
őstag
válasz SpeedHUNGARY #64 üzenetére
Akkor semmi okosat nem tudtak rá mondani, ahogy leírtad, inkább hardveres hibának tűnik, amire hiába vár az ember szoftveres foltozást. Mindenesetre nyilván teljesen jogos volt a felháborodásod, és szerencsére visszakaptad a pénzed is, ahelyett, hogy egy hosszadalmasabb garanciális ügyintézés vette volna a kezdetét.
-
balu1977
senior tag
Ezért kell itthoni telefont venni. Könnyebb a garanciát intézni.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Először néztek rám értetlenül, mert elsőre, erős fénynél fel se tűnik, csak, ha nagyon nézed. Aztán, amikor megvizsgálták félhomályban (a raktárban) mind a négy eladó tapasztalta a jelenséget és értetlenül álltak előtte. Nem nagyon tudtak mit mondani. Másodjára azzal azért bepróbálkozott az üzletvezető, hogy rövidre zárja az ügyet, hogy: “Úgy tűnik ez a kijelző ennyit tud.” Na itt elborult az agyam és azt mondtam, hogy nem azért fizettem 115 ezer forintot, hogy egy s*@rt nézegessek, mert ebben a kategóriában alapelvárás már, hogy ne ilyen legyen a “normális” kijelző. Ezután el is engedte gyorsan a dolgot, majd belátta, hogy jogos a kiborulásom, így visszakaptam a pénzem.
-
őstag
válasz SpeedHUNGARY #62 üzenetére
Sajnálatos, a Xiaominál mostanában előfordulnak ilyen széria eleji hibajelenségek. Talán ez a rengeteg kinyomott készülék miatt következik be. S a boltban mit mondtak rá?
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Sziasztok! Én kettőből kettőt visszavittem a Mi Store-ba. Végül visszakaptam az árát. Mindkettőben a kijelzővel volt a baj. Az elsőnél sötétszürke háttérnél a telefon aljától a teteje felé haladva világosodott a kép zöldes-sárgás árnyalatúvá + a szürke egészen sötét (majdnem fekete) árnyalatainál tapasztaltam videóknál olyat, hogy szétesett (pixelesedett, zajosodott) a kép, de elég durván. A másodiknál nem volt ez a világosodás ilyen durva, csak látszott, hogy valami nem az igazi, de a videóknál ugyanaz volt tapasztalható. Sajnálom, mert amúgy imádtam a súlyát, dizájnját, vékonyságát és még multimédiás képességekben is szuper volt, de ezek a hibák elfogadhatatlanok ebben a kategóriában. Kár. Lehet, hogy szériahiba, de akkor is nagyon gáz.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Honnan rendeltétek Urak?
Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
balu1977
senior tag
Megrendelve az 5g 8/128 verzió.
-
novinyul
veterán
válasz aprokaroka87 #53 üzenetére
8db A53 mag nem egy sebesség bajnok, a 732G szélsebes mellette a 780G meg egy másik univerzum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest