Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
DrKapocs #19329 üzenetére
Asszony használja a telefont, neki fontos a magyar nyelv és hogy a lehető legstabilabb legyen. Akkor nem aggódok a partíciók miatt, miflash-t ráeresztem és szerintem menni fog rá egy multi. Több Xiaomi van már a családban, szóval nem jelent ez sem problémát. Frissítés terén pedig nem aggódok, mert ha jól tudom már csak a miui 9-et fejlesztik, az meg Mi2-re több, mint egy hónap múlva fog érkezni. Esélytelen, hogy engedélyt kapjak megint egy újraflashelésre és teljes újrakonfigurálásra!
Köszi mindenkinek a segítséget! -
morfondőr
addikt
Üdv mindenkinek!
Tudnátok egy pár szavas leírást adni arról, hogy miként tudok egy régi android 4.4-es romról felfrissíteni a legújabb stabilra? Még a partíciók sincsenek össze vonva!
Előre is köszönöm! -
morfondőr
addikt
Üdv!
Felteszem a kérdést itt is bár Mi3-at használok, de ez nem releváns most. Meg van a családban Mi2 is!
Tudom, hogy ez feature, de hogy tudom kikapcsolni, hogy ha olyan wifi-re csatlakozok, amin nincs internet, ne váltson vissza mobilnetre? Vettem egy sportkamerát, ami wifi-n kommunikál a telefonnal és arról persze nem jön internet, és mindig vissza vált mobilnetre, ami miatt nem tudok csatlakozni a kamerához.
Előre is köszi a segítséget! -
morfondőr
addikt
válasz
<Adamsky> #17923 üzenetére
Azt speciel én sem értem, hogy miért kellett szinte egy az egyben lemásolni a Samsung-ot! Azt hittem a Xiaomi eljutott már arra a szintre, ahol saját ötleteket is bele tud vinni a készülékeibe és nem ilyen "biztonsági" telefonokat csinál. Ez a dolog ezen a szinten már majdnem hogy nevetséges! Ennek ellenére tuti, hogy nagyon jó lesz a masina, de még nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e a Mi3-at egy ilyenre lecserélni...
-
-
morfondőr
addikt
-
morfondőr
addikt
válasz
vicces1 #15249 üzenetére
Ebben a topicban keresgélj választ! Néha bele szoktam olvasgatni, épp most is azon megy a vita, hogy jó-e MO-ra a 813-as, néhányan állítják, hogy csak a vodásoknak nem jó, ha vidékiek. Ha jól emlékszem valaki vett is ilyenből Pro-t, keress rá és nála érdeklődj, hogy milyen rommal használja...
-
morfondőr
addikt
Üdv mindenkinek!
Gyors információra lenne szükségem, mert aprón találtam egy Mi 2-es telefont, amit még ma megvennék, ha minden jól megy! Van egy Mi 3-asom, szóval nem vagyok újonc, de nincs időm átböngészni a fórumot (megértést köszönöm)!
A hamisítványt a CPU-Z app-al itt is ki lehet szűrni? A MIUI 6-nak vannak eget verő bugjai, ami a mindennapi használatot akadályozhatja, vagy már itt is helyre pofozták az utóbbi időben? Esetleg a lollipop erre is be van ígérve (MIUI alapon, nem az Ivan féle AOSP)?
A válaszokat, segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest