Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz Karavik #17980 üzenetére

    Ha, annyi felesleges időm és pénzem lenne, mint mondjuk a Youtube-on látható "drop down" videókat készítőknek, akkor lehet én is így gondolkoznék.
    Addig viszont, míg a helyzet nem változik, marad a körültekintő vásárlás. Egy jó cuccra mindazonáltal nem sajnálom a pénzt. Csak előbb derüljön ki róla, hogy jó. ;)

    (#17981) Williamgrant
    Te, mekkora troll lettél! :DDD
    Egyébként tök igaz, amit (rólam) írtál. Egy jó telefon ma már szemmel is jól látható pénzbe kerül (sajnos).

    Home gomb: sajnos gyakorlati tapasztalatom nincs, de sok teszt elolvasása után, és logikusan végig gondolva, én is arra jutottam, hogy az ujjlenyomat olvasó a power gombon lenne a legjobb helyen.
    Utána következik a hátlapon lévő (mert azért az esetek nagy százalékában csak kézben tartja az ember a mobilját, nem?). És végül elöl / alul, amit most a gyártók többsége - érthetetlen módon - *erőltet".
    Egyébként a home gomba integrált olvasónak van még egy hátránya. Úgy rémlik, hogy egy szifonos videóban láttam... szóval a user baja az volt, hogy a készülék kinyitása után a home gomb, mint home gomb kezdett el működni, és küldte rögtön háttérbe az éppen nyitott alkalmazást. Nem mondom, nem egy nagy probléma, de adott esetben idegesítő tud lenni.

    Ha már videó: az első Youtube-os Mi5 review-k alapján eléggé búcsús a Mi5 hátulja (kerámia hátlap ide, vagy oda). Már elsőre is a "minőségi" zongoralakkra hasonlít, aztán, ha az ember kézbe veszi, akkor beindul a kosz / "ujjlenyomat mágnes" ... ez mind a fekete készülékre igaz, és talán az arany szerencsésebb lesz ilyen szempontból.

Új hozzászólás Aktív témák