Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz
Williamgrant #18022 üzenetére
"Nem gondolod komolyan hogy Amanda nő, ugye?
Az összes kínai webshopon mindenki női neveken kommunikál.
"
De...az gáz...mert iBuygou Celine-vel és YoYo-val pl. sokáig tartottam a kapcsolatot WeChat-en és Skype-on. Hosszas írogatás után már azt vettem észre, hogy egymás szexuális szokásáról beszélgettünk (ki, mit, mikor, hogyan, hányszor borotvált, szőrös...stb.) majd kitárgyaltuk szexuális kulturális különbségeket is európai vs. ázsiai (közöltem, hogy nekünk magyaroknak annyira nem jön be a hányós szex, mert zsíros kaja után magas a gyomorsav
), aztán a végén már képet is kért tőlem (magamról) és én is tőle, a képen egy lány volt
....azt mondta tetszem neki
...és küldött usb otg kábelt ajándékba és MiKey-t is...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest