Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Williamgrant

nagyúr

válasz Neck #14021 üzenetére

Alapvetően nem értek egyet DrKapocs fórumtárssal - ez már aligha fog változni, a múltat figyelembe véve.
    DE... :)

1. PIN kéréses problémám soha nem volt. Azért kapcsoltam be anno a pin kérést, mert annyian panaszkodtak rá. Nálam nem volt restart (vagy ha igen, nem vettem észre és nem pin kéréssel indult).
    Mondjuk a romokat nem cseréltem minden frissítéssel, az tény.

2. Térerő vesztéssel sem találkoztam, illetve igen, de ezt eddig az összes mobiltelefonom produkálta a legelső Ericsson 198GH óta. :)

3. Battery drain nem csak az ucsó v5 verziókban volt, hanem nagyjából minden második és harmadik weeklyben is. Sőt, az első v6-ok is hulladékok voltak ilyen szempontból. Szóval szerintem az csak hiú ábránd hogy innentől kezdve a v6 takarékosan fogja az akksit kezelni. Persze tévedjek! ;)

4. Fókusz probléma. Kb ugyanaz a történet, mint a battery drain esetében, ha belenyúltak szinte mindig el is szabták. :K Azonban azt még hozzátenném, hogy Wajk mi2-es telefonjában lévő kamera modul konkrétan szar volt (hol fókuszált, hol nem, többnyire nem). Onnan tudom, hogy én cseréltem ki, mielőtt tovább adtam rajta. :)
    Ezzel kapcsolatban ugyanaz a meggyőződésem (tapasztalatom) mint az SGS2 esetén anno. Minél többször ejted el, koppantod oda valamihez a telefonod (ledobod az asztalra stb.), annál nagyobb eséllyel lesznek ilyen problémáid. Konkrétan a saját mi2-esem az általam preferált ezeréves rommal az irodámban ugyanazokkal a feltételekkel (ugyanaz a világítás a mennyezeten, ugyanaz a friss wipeolt rom) most fényévekkel nehezebben talál fókuszt (és konkrétan 10-ből 4x homályos képet készít).
    Emiatt cserélem a sajátomon is a kamera modult, mert volt szerencsém látni mennyivel megbízhatóbb a fényképező funkció a telefonon az újjal. Az SGS2 annyival volt jobb, hogy kattogott mint az állat mikor fényképeztél, és tudtad hogy itt az idő modult cserélni. :D

A v6 kamera app menüjével szerintem sincs semmi baj. Főleg azért mert én is a "rábökök és már legyen is egy frankó kép" híve vagyok. Viszont az is tény, hogy vannak akiknek van arra igénye hogy buzerálja még a telefonján is a kamera beállításokat, ezzel játszik, szereti a végeredményt megkomponálni. (én inkább a párommal játszok egészen mást, de hát nem egyformák az igényeink. :B )
    Na utóbbi usereknek visznont azért szívás a v6 puritánsága, mert nem tudsz rá alternatív kamera appot tenni. Tudtommal nincs most olyan app a marketen, amivel a v5 kamera app funkcióit úgy tudod elérni hogy közben nem csúszik, nyúlik, rövidül, stb. a képed. Kvázi nem tudod a gyári alkalmazást lecserélni.

Azokat akik naptár, e-mail és ki tudja még mi miatt picsognak, magam sem értem. Adott egy rootolt telefonod, nehogymár' ne tudj választani az app marketen (vagy legyünk őszinték, torrenten) lévő csilliárd szoftverből...

A v5 fanoknak az ideje egyszerűen leáldozóban van, hiszen nem lesz több frissítés. Kb. azt érzem mint anno mikor megjelent a Windows Vista. Tényleg szar volt mikor megjelent (v6-ra is igaz), azonban ahogy jöttek a frissítések egyre jobb lett. A "vérXPsek" az utolsó időszakban is szidták, mikor kijött a Win7, mindegyik fellélegzett, hogy igen, végre meghalgatták a problémáikat és vígan átültek a Windows 7-re átnevezett Vistára (aminek a kernele 99%-ban a Win7 első verziója volt :K ). Lehet ki kéne adni a v7-es MIUI-t és mindenki happy lenne. :))

Új hozzászólás Aktív témák