Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alapvetően nem értek egyet DrKapocs fórumtárssal - ez már aligha fog változni, a múltat figyelembe véve.
DE...1. PIN kéréses problémám soha nem volt. Azért kapcsoltam be anno a pin kérést, mert annyian panaszkodtak rá. Nálam nem volt restart (vagy ha igen, nem vettem észre és nem pin kéréssel indult).
Mondjuk a romokat nem cseréltem minden frissítéssel, az tény.2. Térerő vesztéssel sem találkoztam, illetve igen, de ezt eddig az összes mobiltelefonom produkálta a legelső Ericsson 198GH óta.
3. Battery drain nem csak az ucsó v5 verziókban volt, hanem nagyjából minden második és harmadik weeklyben is. Sőt, az első v6-ok is hulladékok voltak ilyen szempontból. Szóval szerintem az csak hiú ábránd hogy innentől kezdve a v6 takarékosan fogja az akksit kezelni. Persze tévedjek!
4. Fókusz probléma. Kb ugyanaz a történet, mint a battery drain esetében, ha belenyúltak szinte mindig el is szabták.
Azonban azt még hozzátenném, hogy Wajk mi2-es telefonjában lévő kamera modul konkrétan szar volt (hol fókuszált, hol nem, többnyire nem). Onnan tudom, hogy én cseréltem ki, mielőtt tovább adtam rajta.
Ezzel kapcsolatban ugyanaz a meggyőződésem (tapasztalatom) mint az SGS2 esetén anno. Minél többször ejted el, koppantod oda valamihez a telefonod (ledobod az asztalra stb.), annál nagyobb eséllyel lesznek ilyen problémáid. Konkrétan a saját mi2-esem az általam preferált ezeréves rommal az irodámban ugyanazokkal a feltételekkel (ugyanaz a világítás a mennyezeten, ugyanaz a friss wipeolt rom) most fényévekkel nehezebben talál fókuszt (és konkrétan 10-ből 4x homályos képet készít).
Emiatt cserélem a sajátomon is a kamera modult, mert volt szerencsém látni mennyivel megbízhatóbb a fényképező funkció a telefonon az újjal. Az SGS2 annyival volt jobb, hogy kattogott mint az állat mikor fényképeztél, és tudtad hogy itt az idő modult cserélni.A v6 kamera app menüjével szerintem sincs semmi baj. Főleg azért mert én is a "rábökök és már legyen is egy frankó kép" híve vagyok. Viszont az is tény, hogy vannak akiknek van arra igénye hogy buzerálja még a telefonján is a kamera beállításokat, ezzel játszik, szereti a végeredményt megkomponálni. (én inkább a párommal játszok egészen mást, de hát nem egyformák az igényeink.
)
Na utóbbi usereknek visznont azért szívás a v6 puritánsága, mert nem tudsz rá alternatív kamera appot tenni. Tudtommal nincs most olyan app a marketen, amivel a v5 kamera app funkcióit úgy tudod elérni hogy közben nem csúszik, nyúlik, rövidül, stb. a képed. Kvázi nem tudod a gyári alkalmazást lecserélni.Azokat akik naptár, e-mail és ki tudja még mi miatt picsognak, magam sem értem. Adott egy rootolt telefonod, nehogymár' ne tudj választani az app marketen (vagy legyünk őszinték, torrenten) lévő csilliárd szoftverből...
A v5 fanoknak az ideje egyszerűen leáldozóban van, hiszen nem lesz több frissítés. Kb. azt érzem mint anno mikor megjelent a Windows Vista. Tényleg szar volt mikor megjelent (v6-ra is igaz), azonban ahogy jöttek a frissítések egyre jobb lett. A "vérXPsek" az utolsó időszakban is szidták, mikor kijött a Win7, mindegyik fellélegzett, hogy igen, végre meghalgatták a problémáikat és vígan átültek a Windows 7-re átnevezett Vistára (aminek a kernele 99%-ban a Win7 első verziója volt
). Lehet ki kéne adni a v7-es MIUI-t és mindenki happy lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest