Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclane_
aktív tag

Gizchinan mindig jönnek cikkek az ilyen killer olyan killerről, már herótom van a killerektől
Cikkeznek a meizu m1 noteről mint redmi 2 killerről, nem is 1 kategória kettő, majd hasonlítsák a Redmi Note2-höz. Kíváncsi vagyok persze a meizu redmi2 "killerére", de őszintén, ha 1 árban van akkor melyiket vinnéd(nem lesz egy árban, Kínában hiába lesz ugyanannyi, webshoból nem fogjuk ugyanannyiért megvenni a kettőt)? A Meizut amit itthon alig ismer valaki, vagy egy Xiaomit amiről több 100-an tudjuk, hogy nem gagyi, ismerjük a MIUI-t(mégha nem is tökéletes), Flyme-t nem is láttam még. Többször végiggondoltam és ésszerűbb még mindig Redmi2őt venni, mint a kvázi ismeretlen Meizut. Ja a kijelző mizéria a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vallás
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő