Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
mclane_ #6176 üzenetére
Nem kell videózni, mert elhiszem, ha leírtad, sőt a másik 3 felhasználónak is. Azért, ha figyelsz és olvasol, akkor látod, hogy nem jelentkeznek tömegesen a Hongmi tulajok ezzel a villogás problémával. Én is rákerestem a "vibrál" kérdésre, sőt tovább is olvastam.
Godlike79 főnök megjelenése előtt 2 + 1 bejegyzést találni. A +1 a Tied, mert olvastam, csak a kereső nem kapcsolja össze a vibrál + "enyém is" (vagy "nálam is" vagy vmi hasonló) kifejezéseket)
Az első:"(#3223) batai15ÚjVálaszPrivát2014-03-28 15:42:13
batai15
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog
Észre vettem hogy a kijelző széle csöppet vibrál.
Max fényerőn látszik, kisebben nem . Mással is volt már ilyen?
Storno, rosszul láttam."Tehát ez rendben van.
A második:
"(#5696) >Deego..ÚjVálaszPrivát2014-08-15 12:37:24
>Deego..
(senior tag)
Lenne egy problémám.
A kijelző szélei vibrálnak, de elég erőteljesen.
Van mikor halványan, de szinte az egész kijelző körül látszódna a statusbar.
Ezt mi okozza? Esetleg megoldás van rá?(MTK Hongmi)"Egy és negyed óra múlva ez is megoldódott:
"(#5700) >Deego.. válasza Dominó85 (#5698) üzenetéreÚjVálaszPrivát2014-08-15 13:51:13
>Deego..
(senior tag)
Már megoldódott a probléna.
Jól sejtetted szoftveres gond volt.
Nyomtam egy full wipe-ot, aztán egy partició törlést és feltettem a 17.0.0-t.
Úgy néz ki hogy jó lesz, de nem zártam ki a hardveres gondot sem.
Milyen program tudja így megakasztani?
Soha nem használom az auto fényerő szabájzót sem."Na ekkor érkezett Godlike79 az 1S topikból, - ahol van bőven megoldandó probléma - és bedobta ezt a témát.
Google kereső nem mutat túl sok találatot, az általa linkelt oldalon is csak 1S és egyéb bejegyzések vannak.
Ezért nem értettem, hogy miért vetődött fel a kérdés.
Azóta vagytok már hárman.
Első eset max, automata fény, második automata.
Ki kellene próbálni más beállításokat is, ha nem változik, akkor egy "Factory reset", bár én inkább az új ROM, minden program újra telepítést választanám.
Ha még így is villog, akkor gari, mert ez az egyszerűbb és mert ennyi eset után nem fogja a Xiaomi visszahívni a telefonokat. Sőt segítőkész barátunkat könnyen kivágják a Beta tester csapatból is egy ilyen akció után.
Igazad van, pontatlanul fogalmaztam. Valós, egyedi probléma a Hongmi kijelző vibrálása, ezért még mindíg nem értem, hogy miért ezzel a problémával foglakozik egy Beta tester.Tegnap óta tudom, hogy miért nem használtam soha az Automata fényerő szabályzást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest