Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• doongoo

addikt

válasz batai15 #3880 üzenetére

Nos, jelentem a MiKey alkalmazással is megy a Klick gomb. Egy kicsit ki kellett ismerni, de már ok. Az elején nem akarta elsőre az igazságot, azaz bedugva a gombot a jack aljzatba megkérdezte ugyan, hogy fülhallgatót vagy MiKeyt akarok csatlakoztatni és kiválasztva a másodikat, első nekifutásra nem ismerte fel, de másodikra már simán. Miután beállítottam a gombnyomásokhoz a funkciókat, csak nem akart rendesen menni, de rájöttem: Kikapcsolt képernyőn az első gombnyomás úgymond ébreszti a MiKey funkciókat és csak ezután számolja, hogy hányszor nyomon meg a gombot. És itt jön az első kritika (ha az) részemről: hiába lehet tíz gombnyomásig beállítani funkciókat, szerintem az már nem életszerű, hogy kikapcsolt képernyőnél 11x nyomjam a gombot (számolgatva) egy funkció eléréséhez, arról nem is beszélve, hogy emlékezni is kell rá, hogy pl. mit rendeltem a 7-8-9-10 gombnyomáshoz. Akkor már inkább feloldom a kijelzőt. Eddigi rövid tapasztalat alapján olyan 3-4 akció körül van az értelmes limit. Összehasonlítva a két appot: a Klick ugyan csak 6 kombinációt ad, de ez nálam a fenti okból nem hátrány igazán, mert ennyit sem fogok kihasználni. Ugyanakkor itt lehet variálni is a rövid ill. a hosszú gombnyomásokat. Ugyanakkor a MiKey app meg pl. profibb (állítható, hogy fényképezés előtt fókuszáljon is, állítható a gombnyomás válaszidő, stb.) és ugye van magyar nyelv is benne. Kb. a kétféle app keveréke lenne a jó. Amúgy magán a Klick gombon a nyomógomb piros (passzol a vörös rizshez), ja és ehhez is van füles zsinórra rögzíthető tartó (fehér) plusz kulcskarika is (a tartó arra is felfűzhető). Hétfőn vagy kedden érkezik elvileg 3db eredeti MiKey is DHL-lel (már a vámosoknál van), akkor azokat is tesztelem. Egy valamilyent kap az asszony is, nekem is marad egy, de lesz 2 db eladó is szinte azonnal, lehet rájuk privátban bejelentkezni.

Új hozzászólás Aktív témák