Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vegyszer
üzenetére
Én bevállaltam az átpartícionálás folyamatát, mint ahogy a Lenovo A820 esetén is megtettem. Azért nem volt minden zökkenőmentes, ezért lejegyzem a tapasztalataimat.
Tehát. TWRP recovery mellett a mentés megvolt. Pipa
Majd jött a meteos-mtk6589-rom-edit-en.apk feltelepít, root jogosultságokat megad neki. Pipa
2,77GB kiválasztás, engedélyezve. Pipa
Reboot recoverybe, wipe factory reset (data, cash, Android) Pipa
EMMC törlés hibára fut.
Reboot recoverybe, EMMC törlés. Hiba.
Teljes vissza állítás. Pipa
Tiszta boot rendszer feláll, data valóban megnőtt, de jött az értesítés, hogy a tárhely sérült. Nézem, hogy telefon memória nincs, az sd kártya viszont olvasható. Kérdi, hogy akkor akarom e Formázni. Há' mé' ne, hamár a recovery nem tudta. És a formázás végén mit ír ki? 32GB szabad hely.
Igen a fizika sd kártya lett legyalulva.
Teló memória nincs. Pár vold.fstab fájl szerkesztés jött. Belső sd tiltás, csere, majd vissza gyári állapotba. Ugyan elvileg semmi hatása a recoveryben végül ment az EMMC formázás. Onnan jó volt minden. 2,98GB belső, 32GB SD, 15MB teló tárhely. Minden alkalmazás a belsőre települ, és így tetszik a dolog.
Hát ez elég kanosszajárásosra sikerült! Huh... olvasni is szinte hátborzolgató volt.
Ezt az átparticionálósdit valahogy a TWRP nem annyira szereti, A820-nál is ilyeneket írogatott, nem? Szívesen megküldeném egy CWM-mel is ezt a rizsát – már ha lenne
Egy friss kernellel (boot.img) meg egy tényleg gyári recovery-vel lévő párost megbuherálnék, ami kimenetként CWM 6.0.2.8 lenne.Hogy a hibás teló memória jelzés kapcsán miért az sd kártya került formázásra, jó kérdés. Az adatok java a felhőben volt.
Ez lehetett azért is, mert valahol mélyebben (nem a vold.fstab-ban) máshogyan voltak bedrótozva a csatolási pontok, amiket másképp értelmezett a rendszer...
Na ezért használok én minden kísérlethez kizárólag egy 4GB-os kártyát, ami direkt erre van, és lehet vele akármit csinálni. -
vegyszer
addikt
válasz
vegyszer
üzenetére
A SIP az az lenne, hogy külső VOIP app nélkül lehet fizetős VOIP hívást generálni. Pl 0,0012$/perc alapon magyar mobilt lehet hívni. Browsercall
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest