Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jarlax
tag
Én most váltottam vissza Samsungról (S20, S21) erre, két év kitérő után. Valamiért nem tudtam megszokni a Samsung rendszerét 2 év alatt se. Előtte is MIUI-s telefonjaim voltam, nekem ez a rendszer jobban bejön, pedig elég sokat használom naponta a telót (céges, privát dolgok), de ez teljesen szubjektív. Sokan szidják a MIUI-t, én meg a Samsung rendszerét. Amúgy nekem a fényképei is jobbnak tünnek az előző 2 Samsungnál (csak a főkamerát használom), de ez nem annyira releváns számomra, van rendes fényképezőm is. Viszont sajnos az órám (Galaxy active 2) nem csatlakozik minidg magától a telefonhoz, ez kicsit zavaró, de lehet vele élni (vagy csak én vagyok béna) Az aksi idő nekem mindkét Samsungnál elégtelen volt, rá kellett töltenem mindegyiknél, ez simán kibírja az egész napot, és nem csak a képernyő idő számít, nagyon sokat telefonálok (napi 2-4 óra), és valahogy azt a Samuk nem bírták annyira. Összességében bárki bármit mond, nekem ez a készülék jobban bejön mint a Samsung alap modellek. Az Ultra meg aránytalanul drága ehez képest, szerintem. De kinek a pap.....
-
Aryon87
félisten
Na igen, kemény dió.
Tesztek alapján fotós téren a 20FE mellé billen a mérleg, emellett az IP68 sem elhanyagolható.
11T Pro mellett a 120-as töltés, nagy akku, sztereó hangszórók, viszont a kamerát lehúzzák. Tény egy optikai zoomkamerát elbírt volna még.
Sztem addig menj be egy MM-be s hasonlítsd össze őket, aztán rendelj.
Azt se feledd, ha online rendeled, 14 napod áll rendelkezésedre. Ha nem jön be, még mindig vissza tudod küldeni és a másikat kihozni. Én pont ezt fogom tenni majd, ha netán mégse jönne be. Itthon van egy FE már, ezért is nem azt rendeltem egyből, gondoltam előbb kipróbálom ezt az új csodát... Pedig jó ideje ácsingozok egy saját FE-re...
-
Aryon87
félisten
Ha vársz egy kicsit, akkor pár nap és többet tudok mondani neked (elvileg kedden jön a futár, bár hogy veszem át fogalmam sincs, mert dolgozom..). Itthon van már egy 20FE "Q", és érkezik a 11T Pro. Jövő hétvégén csinálok egy kameraösszehasonlítást velük. Aztán eldöntöm mi lesz a sorsa a telónak. 20FE mellett nálam a 3x optikai zoom az erős érv, ami a 11T Pro-ban sajnos nincs, pedig simán belefért volna.
Nyilván P40Pro mellett labdába se rúg egyik sem, így igencsak magas az elvárásom. 20FE nálam jól teljesített (páromé a teló)OberMotz én a fejlesztői ROM-ot szeretném, előző Xiaomikon is az volt, nem is volt semmi problémám a telókkal.
-
OberMotz
aktív tag
Amennyiben nem akarsz Android Autót használni, bátran vedd meg. Amennyire látom, az összes Xiaomi telefont sújtja a bugos AA implementáció: telefonhívás után média audiót (pl. zene) csak a telefon hangszóróján hajlandó lejátszani addig, míg szét nem kapcsol / újra nem csatlakozik a telefon az autód rendszeréhez. Én állandóan azért imádkozom, hogy ne hívjanak vezetés közben
Illetve remélem beindul majd valamikor a ROM fejlesztés, mert akkor megy a MIUI a levesbe. Poco X3-on ugyanez a szív@s volt, ott BL nyitás után a LoS17.1/18.1 viszont ilyen szempontból hibátlanul teljesített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple asztali gépek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Napelem
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Illetve remélem beindul majd valamikor a ROM fejlesztés, mert akkor megy a MIUI a levesbe. Poco X3-on ugyanez a szív@s volt, ott BL nyitás után a LoS17.1/18.1 viszont ilyen szempontból hibátlanul teljesített.