Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gigabyte alaplap topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
jarlax
tag
Én most váltottam vissza Samsungról (S20, S21) erre, két év kitérő után. Valamiért nem tudtam megszokni a Samsung rendszerét 2 év alatt se. Előtte is MIUI-s telefonjaim voltam, nekem ez a rendszer jobban bejön, pedig elég sokat használom naponta a telót (céges, privát dolgok), de ez teljesen szubjektív. Sokan szidják a MIUI-t, én meg a Samsung rendszerét. Amúgy nekem a fényképei is jobbnak tünnek az előző 2 Samsungnál (csak a főkamerát használom), de ez nem annyira releváns számomra, van rendes fényképezőm is. Viszont sajnos az órám (Galaxy active 2) nem csatlakozik minidg magától a telefonhoz, ez kicsit zavaró, de lehet vele élni (vagy csak én vagyok béna) Az aksi idő nekem mindkét Samsungnál elégtelen volt, rá kellett töltenem mindegyiknél, ez simán kibírja az egész napot, és nem csak a képernyő idő számít, nagyon sokat telefonálok (napi 2-4 óra), és valahogy azt a Samuk nem bírták annyira. Összességében bárki bármit mond, nekem ez a készülék jobban bejön mint a Samsung alap modellek. Az Ultra meg aránytalanul drága ehez képest, szerintem. De kinek a pap.....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Vírusirtó topic
- Nagyrobogósok baráti topikja
- EAFC 26
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2022 128GB - 99% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA! iPhone XR 64GB - Független - 88% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest