- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lohn
tag
One kontrollert vennék, ha majd lesz hozzá receiver veszek is.
A 360 kontrollerével az a bajom, hogy az XBOX gombra véletlenül rá szoktam nyomni, ami PC-n azt jelenti, hogy átvált Windows asztalra (már gondolkoztam rajt, hogy kiiktatom, mert konzol nélkül nincs semmi extra funkciója ennek a gombnak). Az újnál feljebb helyezték, talán így majd már csak az a gondom marad meg, hogy néha lecsúszik az ujjam a stickrol
-
Steve1207
veterán
Nincs vevővel ellátott One kontroller (még), 360-ból viszont találni rengeteget (kb 3e-rel drágább, mint a sima X360 kontroller a vevős).
(#6) kovy29: így van, de ez is megszokás kérdése. Mára kb a multisoknak necces a kontroller, a többi egy kutya minden platformon, nem nyújt többet egy single részt végigtolni billel és egérrel.
(#10) kovsol: jaja, pont most olvastam róla, elméletileg még X360-nal is megy.
-
Sonja
nagyúr
Egyelőre nincs Xbox One-os receiver PC-hez, csak vezetékkel lehet használni. Elvileg év vége körül kellene megjelennie receiver-nek, de ez egyelőre nem hivatalos!
(#1) kovsol: Állítólag ez nem lehetséges, mert más frekvenciát használ az Xbox One Controller, mint az Xbox 360-as. Nem tudom, hogy mi igaz ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- Robot fűnyírók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest