Új hozzászólás Aktív témák
-
rovtiv
tag
A hangkártya kérdéséhez:
Annak idején volt egy Asus M2NE alaplapom. Utána Giga MA 790 FX DQ6 lett. Mindkettőt alaplapi hangkártyával hallgattam, egy egyszerű kis (Trust) 2.1-es hagszóróval. Aztán lett egy x-fi extreme gamerem, és ezzel a kis sz@r hangszóróval is megdöbbentő volt a különbség. Házzaj stb ide vagy oda. Aztán beruháztam valamivel komolyabb hangrendszerre. Kipróbáltam azért az alaplapit is. Méginkább érezhető volt a differencia, az x-fi javára. Pedig analóg kimenetet használok.
Való igaz viszont, hogy az x-fi driver egy kalap szar. Néhányszor komolyan elgondolkodtam rajta, hogy túladok rajta emiatt. Előfordult, hogy játékoknál fagyott a gép, mert a driver megmarhult. A beállításokat elfelejti stb.
Xonar kéne, de drága...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Napelem
- További aktív témák...
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest