- VR topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rovtiv
tag
A hangkártya kérdéséhez:
Annak idején volt egy Asus M2NE alaplapom. Utána Giga MA 790 FX DQ6 lett. Mindkettőt alaplapi hangkártyával hallgattam, egy egyszerű kis (Trust) 2.1-es hagszóróval. Aztán lett egy x-fi extreme gamerem, és ezzel a kis sz@r hangszóróval is megdöbbentő volt a különbség. Házzaj stb ide vagy oda. Aztán beruháztam valamivel komolyabb hangrendszerre. Kipróbáltam azért az alaplapit is. Méginkább érezhető volt a differencia, az x-fi javára. Pedig analóg kimenetet használok.
Való igaz viszont, hogy az x-fi driver egy kalap szar. Néhányszor komolyan elgondolkodtam rajta, hogy túladok rajta emiatt. Előfordult, hogy játékoknál fagyott a gép, mert a driver megmarhult. A beállításokat elfelejti stb.
Xonar kéne, de drága...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX B550-E GAMING Wifi
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest