Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
Blindmouse #19 üzenetére
Most ne hogy már azt mond, hogy én vagyok a hibás mert a Sennheiser az olcsóbb ársávokban lévő fejhallgatói nem hozzák a márka nevéhez fűződő "legendás" minőséget.
Amúgy meg utánaolvastam itt PH!-n még 2009-ben és akkor áradozott mindenki, hogy így jó meg úgy jó.Miről beszélsz?! Nem is a populáris Skrillex, David Guetta és egyéb retkek által használt fejhallgatót fogom megvásárolni csak mert az látom a nyakukba/fejükön.
Milyen tucc-tucc1 meg 2? A DJ-k otthon is használnak fülest és nem meglepő módon nekik is fontos a minőség. Az egy dolog, hogy a koncertekre/bulikra mit visznek mert ott a reklám a lényeg, de mikor otthon vannak és csinálnak egy effektet/hangot akkor azt szerintem (legalábbis ahogy én láttam ismerősöknél) fejhallgatón teszik azt és miután meg vannak a hangok mehet a zeneírás amit megint csak először fejhallgatóval csinálnak meg és utána csak hangfalon élvezik a munkájuk gyümölcsét.
Mikor megláttam még pár hónapja egy buszmegállóban a Dr Dre reklámot a fejhallgatóval akkor hangosan felnevettem... Ő volt az egyetlen ember akire a legutoljára gondoltam, hogy ilyen k*rvuláson megy keresztül...
-
moha21
veterán
válasz
Blindmouse #19 üzenetére
"a DJ-k szar füleseket használnak, szóra sem érdemessek." LOL.
a "tuctuc" szinkronba keveréséhez mi köze van a fejhallgatónak?
Egyébként a Dj fülesek nem szarok, hanem másra vannak kitalálva ( flexibilis, szigetel és tud hangerőt ). Igen monitorozni vannak....
Azzal egyetértek, hogy nem ezeken kell zenét hallgatni, de a szartól távol állnak azért.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Blindmouse #16 üzenetére
Honnan tudjam ezt a milliószor el lett mondva dolgot? Nem mindenki csak a PH!-n lóg 0-24 és bújja az összes érdeklődésével foglalkozó topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártó az apt-X alkalmazásával kívánja drámaian növelni a hangminőséget.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest